Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:980377
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 13.05.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Kas ir aborts?
Aborts ir vēl nedzimuša bērniņa dabīga vai arī nedabīga nāve.
Spontānais aborts (neveiksmīgas, priekšlaicīgas dzemdības) notiek dabīgi. Tomēr, ja no ārpuses tiek veikta jebkāda palīdzība jebkurā formā un veidā, lai pārtrauktu bērniņa grūtniecību, tad ir notikusi Dieva dotas dzīvības slepkavība.
(Aborts – grūtniecības pārtraukšana; priekšlaicīgas dzemdības; neveiksmīgas dzemdības)
Abortu veidi un kas notiek to laikā.
Dzīvības pirmajās 12 nedēļās visizplatītākais paņēmiens ir izsūkšanas nokasīšanas metode. Šī izsūkšana, kuras spēks ir 25 reizes lielāks kā dzīvokļa putekļsūcējam, saplosa bērniņu gabalos. Gabali tiek saskaitīti, un ja galva nav iznākusi ārā ar izsūkšanu, tiek ievietotas ķirurģiskās knaibles, lai sasmalcinātu galvu un ar varu to izoperētu.

Laikā starp 4-to un 8-to mēnesi parastā metode ir Paplašināšana un Iztīrīšana Dažādi instrumenti, arī ķirurģiskās knaibles, tiek ievietoti mātes dzemdē, un mazulis tiek saraustīts daļās gabals pēc gabala. Dažreiz tiek pielietota izsūkšanas metode, lai izņemtu visus šos gabalus un placentu.
Vēl kāds abortu paņēmiens ir sālsūdens metode, kura parasti tiek izmantota pie vēl nedzimušiem bērniņiem laikā starp 4. un 7. mēnesi .Spēcīgas koncentrācijas sāls šķīdums tiek injicēts augļūdens maisā. Bērniņš lēni mirst, rijot un ieelpojot šo sāls šķīdumu (tas var aizņemt laiku no 2 līdz 3 stundām). Bieži mātes piedzīvo, ka bērniņš mētājas un svaidās viņu ķermeņa iekšpusē, pirms sāls ir viņu pilnīgi uzvarējusi. Kad bērniņš iznāk ārā, viņš ir smagi apdedzināts un sačokurojies. Šad un tad mazuļi izdzīvo pēc šādas procedūras un piedzimst ar smagiem sarežģījumiem. Kā piemērs tam ir Džianna Džesina, kura piedzima, neskatoties uz sālsūdens abortu 1977.gadā, bet tā rezultātā viņa cieš no smadzeņu paralīzes. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties