Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
3,99
Ietaupījums:
0,76 (19%)
Cena ar atlaidi*:
3,23
Pirkt
Identifikators:141810
Vērtējums:
Publicēts: 10.10.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2012.g. - 2014.g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Ievads    4
1.  Banketa tēmas apraksts    5
2.  Ielūgums    6
3.  Banketa pieteikuma lapa    7
4.  Banketa organizācija    8
4.1.  Uzņēmuma raksturojums    8
4.2.  Uzņēmuma raksturojums    9
4.3.  Zāles grafiskais attēlojums    10
4.4.  Zāles noformējums    11
4.5.  Ēdienkarte    12
4.6.  Galda servējums    13
4.7.  Galda servējums    14
4.8.  Banketa apkalpošanas veids    15
5.  Banketa aprēķini    16
5.1.  Ēdienu daudzuma aprēķins    16
5.2.  Pasūtījuma lapas    17
5.3.  Galda trauku un piederumu aprēķins    18
5.4.  Tehnoloģiskā karte    19
  Secinājumi    20
  Izmantotā literatūra    21
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
Šī darba mērķis bija iemācīties izstrādāt visu nepieciešamo banketa rīkošanai – izdomāt banketa tēmu, sastādīt ielūgumu un banketa pasūtījuma lapu, kā arī ēdienkarti un dzērienu karti, izdomāt banketa zāles iekārtojumu un noformējumu atbilstoši banketa tēmai, aprēķināt nepieciešamo produktu, trauku, galda piederumu, veļas, mēbeļu un apkalpojošā personāla daudzumu, kā arī izvēlēties piemērotāko banketa apkalpošanas veidu un atbilstošo galda servējumu.
Izstrādājot šo kursa darbu, esmu iemācījusies saplānot banketu, tā norisi un nepieciešamos resursus. Varu apgalvot, ka tas nav viegls darbs, bet gan ļoti atbildīgs un salīdzinoši grūts, jo ir jāpārzina noteikumi pareiza ielūguma, ēdienkartes un dzērienu kartes sastādīšanai, jāprot aprēķināt visu nepieciešamo veiksmīgai banketa norisei, kā arī jāprot izvēlēties viesu apkalpošanas veidu un pareizi uzklāt banketa galdu, ņemot vērā ēdienkartē esošos ēdienus. Bez zināšanām viesu apkalpošanā šeit neiztikt.
Manuprāt, banketu rīkošana ir interesants darbs, kas prasa kārtīgu un atbildīgu plānošanu, lai viss noritētu lieliski un viesi būtu apmierināti. Tagad, kad esmu apguvusi banketa rīkošanas pamatus, uzskatu, ka man izdotos plānot un vadīt šāda veida pasākumus bez sarežģījumiem

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Viesu apkalpošana”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/141810

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties