Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
12,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:579406
 
Vērtējums:
Publicēts: 28.01.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 16 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi un priekšlikumi
Atrodoties prakse uzņēmuma SIA ‘’Čilija Pizza" un veidojot kvalifikācijas prakses atskaiti. bija iespējams, izdarīt secinājumus par uzņēmuma ‘’Čilija Pizza" darbību, ka ari atsvaidzināt savas zināšanas mārketinga un reklāmas jomā.
Kopumā var secināt, ka uzņēmums darbojas ļoti veiksmīgi. Uzņēmums vienmēr cenšas saviem klientiem piedāvāt labāko kvalitāti. Darbinieku atlase ir rūpīga, un tos novērtēt vairāki uzņēmuma nodaļu vadītāji. Uzņēmumam SIA „Čilija Pizza" ir veiksmīgi izdevies iekļūt ne tikai Latvijas tirgū, bet ari ārvalstu.
Ieteiktu uzņēmumam vairāk piestrādāt pie komunikācijas problēmām tieši darba iekšēja vide. Diemžēl, šo nelielo pārpratumu dēļ rodas problēmas, kas ne tikai kavē uzņēmuma attīstību, bet ar rada zaudējumus.
Kvalifikācijas prakses ietvaros praktikants veidoja reklāmas kampaņu uzņēmumam. Pateicoties tam tika atsvaidzinātas prasmes grafiskajās programmās CorelDraw un Photoshop, kā ari zināšanas reklāmas izcenojumu aprēķinos. Ieteikums būtu pašam uzņēmumam izveidot reklāmas kampaņu, un tad jau ar reklāmas efektivitātes noteikšanas metodēm būs iespējams secināt, cik liels guvums ir no šis reklāmas kampaņas.
Pateicoties šai prakse tika gūta noderīga pieredze, kā ari iegūtas jaunas prasmes, kā piemēram, kontaktēšanās ar klientiem pa telefonu.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties