Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
4,49
Ietaupījums:
0,67 (15%)
Cena ar atlaidi*:
3,82
Pirkt
Identifikators:914612
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 08.12.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Mērķi un uzdevumi    4
  Restorāna „Le Clos Saint Front” raksturojums    6
  Darbinieku pienākumu raksturojums    7
  Restorāna vieta tirgū, pakalpojumu raksturojums    8
  Ēdienkartes un servisa raksturojums    9
  Produktu piegāde un uzglabāšana    10
  Secinājumi un priekšlikumi    11
  Pielikums    12
Darba fragmentsAizvērt

Uzdevumi:
Virtuvē veicot tādus darbus kā – virtuves palīgdarbi (telpu kopšana, trauku mazgāšana, inventāra kop­ša­na un mazgāšana), sakņu cehā (dārzeņu un sakņu pirmapstrāde un pusfabrikātu saga­ta­vošana no tiem), gaļas un zivju cehā (gaļas un zivju pirmapstrāde un pusfabrikātu saga­tavošana no tiem), karstajā cehā virtuvē (zupu, gaļas, zivju, sakņu un dārzeņu ēdienu ga­tavo­šana, karsto uzkodu un saldo ēdienu gatavošana, mērču un da­žādu piedevu gatavošana, dažādu piedevu, “nacionālo” un “firmas” ēdie­nu gatavošana, banketa ēdienu gatavošana), aukstajā cehā (dažāda veida auksto ēdienu un uzkodu gatavošana, to noformēšanas īpatnības). Jāapgūst praktiskās darba iemaņas.
Restorāna zālē, bārā-iepazīties ar darba organizāciju, nepieciešamajiem traukiem, glā­zēm, galda piederumiem, galda pārklā­jiem, salvetēm un citu nepiecie­šamo inventāru, tā saņemšanas un uzskaites kārtību, sagatavot darba vietu un zāli viesu uzņemšanai, praktiski apkalpot viesus, pielietojot visas iespējamās apkalpošanas formas. Jāpiedalās vismaz divu banketu sagatavošanā un apkalpošanā.
Produktu sagādē- iepazīties ar produktu un izejvielu sagādes veidiem uzņēmumā (līgu­ma slēgšana, individuālie piegādātāji, pieprasījumu sastādīšanas kār­tība), iepazīties ar norēķināšanās kārtību ar piegādātājiem u.c. formas.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,53 €
Materiālu komplekts Nr. 1120408
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Restorāns "Le Clos Saint Front"”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/914612

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties