Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
4,99
Ietaupījums:
0,75 (15%)
Cena ar atlaidi*:
4,24
Pirkt
Identifikators:473260
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.10.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    3
1.1.  Organizatoriskā struktūra    4
1.2.  Uzņēmuma struktūra    5
1.3.  Uzņēmuma produktu piedāvājuma raksturojums    6
1.4.  Izejvielu un saražotās produkcijas tirgus    6
2.  TEHNOLOĢISKIE PROCESI    8
2.1.  Izejvielu sagāde    8
2.2.  Izejvielu uzglabāšana    9
2.3.  Izejvielu pirmapstrāde    10
2.4.  Ēdienu gatavošana    11
2.5.  Gatavās produkcijas realizācija    13
2.6.  Atkritumu apsaimniekošana    13
3.  SANITĀRHIGIĒNISKĀS PRASĪBAS UZŅĒMUMĀ    15
3.1.  Tīrīšanas – dezinfekcijas režīms    15
3.2.  Telpu, iekārtu sanitārā stāvokļa un strādājošo personīgās higiēnas kontrole    17
4.  TEHNOLOĢISKĀS IEKĀRTAS    18
4.1.  Speciālās tehnoloģiskās iekārtas    18
4.2.  Ražošanas telpu plāns ar iekārtu izvietojumu    22
  SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI    27
  IZMANTOTĀS LITERATŪRAS UN INFORMĀCIJAS AVOTU SARAKSTS    28
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI
1. Uzņēmuma produktu piedāvājums ir plašs, un pieprasījums pēc tā tiek veicināts piedāvājot papildpakalpojumus.
2. Sauso produktu sastatnēm, pēc ieteikuma rakstura, nepieciešams atrasies atstatus no sienas.
3. Augļu uzglabāšanu gaiteņa sastatnēs var veikt īsu brīdi, tiem ir jānodrošina zemāka uzglabāšanas temperatūra kā istabas temperatūra.
4. Pirmapstrādes iecirknī nepieciešama rūpīga darba procesu organizācija un attiecīga sanitārhigiēnas ievērošana.
5. Virtuvē ir izvietoti dažādi informatīvi materiāli, kas norāda procesu veikšanas kārtību.
6. Mērķauditorija ir tūristi, kas visbiežāk ir arī viesnīcas „Jelgava” klienti, un Jelgavas vietējie iedzīvotāji.
7. Atvēsinātu un sasaldētu produktu uzglabāšanas ledusskapjos un saldētavās regulāri tiek mērīta temperatūra, lai tā būtu atbilstoša uzglabāšanai nepieciešamajai temperatūrai.
8. Uzņēmums visiem darbiniekiem nodrošina darba formu un apavus, kā arī vietu, kur tos uzglabāt un pārvilkt.
9. Uzņēmumā ir ievērots produktu kustības virziens: izejviela – pusfabrikāts – gatavs produkts.
10. Atkritumu plūsma tiek organizēta tā, lai tā tiktu nodalītu no pārtikas ražošanas plūsmas.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Restorāna X prakses atskaite”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/473260

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties