Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
5,99
Ietaupījums:
0,78 (13%)
Cena ar atlaidi*:
5,21
Pirkt
Identifikators:462821
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 22.04.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 8 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2011.g. - 2012.g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Vispārīgās ziņas par uzņēmumu    4
2.  Tehnoloģiskie procesi    8
2.1.  Izejvielu sagāde    8
2.2.  Izejvielu uzglabāšana    9
2.3.  Izejvielu pirmapstrāde    11
2.4.  Ēdienu gatavošana    15
2.5.  Gatavās produkcijas realizācija    21
2.6.  Atkritumu apsaimniekošana    22
3.  Sanitārhigēniskās prasības uzņēmumā    24
4.  Tehnoloģiskās iekārtas    28
4.2.  Ražošanas telpu plāns ar iekārtu izvietojumu    31
4.3.  Ražošanas procesa apraksts    33
  Secinājumi    35
  Literatūras un interneta avotu saraksts    37
  Pielikumi    38
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
• Uzņēmums „Jomas 77” atrodas Jūrmalā Dzintaros, un piedāvā salīdzinoši plašu Eiropas ēdienkarti, par saprātīgām cenām.
• Kafejnīcā „Jomas 77” tiek nodarbināti 13 darbinieki, kuriem ir jāpilda savi tiešie pienākumi, bet brīžiem arī kādu citu darbinieku pienākumi.
• Kafejnīcā tiek izmantoti viesmīļu pakalpojumi, kas ir vispiemērotākais apkalpošanas veids uzņēmuma struktūrai.
• Kafejnīcas „Jomas 77” vadītāja ir izvēlējusies uzticamus piegādātājus, kuri piegādā produkciju divreiz nedēļa, vai iepriekš vienojoties.
• Uzņēmumā lielākā daļa dokumentācijas tiek veikta kladēs, kas ir salīdzinoši neparocīgi.
• Uzņēmumā neviedo lielas produktu un dzērienu rezerves, lai izvairītos no produktu bojāšanās.
• Uzņēmumā ir izveidotas divas noliktavas, pieci ledusskapji, četras saldētavas, kas ir pietiekams skaits produktu uzglabāšanai.
• Visos ledusskapjos tiek ievērots saderības princips, kā arī princips „kas pirmais iekšā, tas pirmais ārā”.
• Uzņēmumā ir iekārtotas un aprīkotas atsevišķas darba vietas gaļas/zivju un dārzeņu pirmapstrādei.
• Kafejnīcā „Jomas 77” tiek atdalīts aukstais un karstais cehs, kuru darbinieki nepieciešamības gadījumā palīdz viens otram.
• Aukstajā cehā tiek gatavoti salāti, uzkodas un saldie ēdieni, bet karstajā cehā zupas, piedevas, otrie ēdieni.
• Ēdienu galējās apstrādes cehi ir atbilstoši aprīkoti un tiek atbilstoši tīrīti ar biocīdu reģistrā reģistrētiem līdzekļiem.
• Uzņēmumā ir pietiekams skaits tehnoloģisko iekārtu, lai sekmīgi varētu realizēt produkciju.
• Kafejnīcā „Jomas 77” netiek izmantotas tehnoloģiskās kartes, kā arī izejvielas netiek svērts, gala rezultātā iegūstot dažādas porciju rezultātus.
• Kafejnīca iepērk ļoti daudz pusfabrikātu, kurus varētu arī gatavot paši.
• Visas telpas, inventārs tiek regulāri uzkopts un dezinficēts.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Ražošanas prakses atskaite kafejnīcā "Jomas 77"”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/462821

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties