Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
5,49
Ietaupījums:
0,71 (13%)
Cena ar atlaidi*:
4,78
Pirkt
Identifikators:777596
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 11.11.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    3
1.  VISPĀRĒJĀS ZIŅAS PAR UZŅĒMUMU    4
1.1.  Uzņēmuma raksturojums    4
1.2.  Organizatoriskā struktūra    5
1.3.  Uzņēmuma struktūra    6
1.4.  Uzņēmuma produktu piedāvājuma raksturojums    7
1.5.  Izejvielu un saražotās produkcijas tirgus    7
2.  TEHNOLOĢISKIE PROCESI    8
2.1.  Izejvielu sagāde    8
2.2.  Izejvielu uzglabāšana    8
2.3.  Izejvielu pirmapstrāde    13
2.4.  Ēdienu gatavošana    15
2.5.  Gatavās produkcijas realizācija    19
2.6.  Atkritumu apsaimniekošana    20
3.  SANITĀRHIGIĒNISKĀS PRASĪBAS UZŅĒMUMĀ    21
3.1.  Tīrīšanas - dezinfekcijas režīms    21
3.2.  Telpu, iekārtu sanitārā stāvokļa un strādājošo personīgās higiēnas kontrole uzņēmumā    23
4.  TEHNOLOĢISKĀS IEKĀRTAS    24
4.1.  Speciālās tehnoloģiskās iekārtas    24
4.2.  Ražošanas telpu plāns    26
  SECINĀJUMI    29
  PRIEKŠLIKUMI    29
  IZMANTOTIE INFORMĀCIJAS AVOTI    30
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
Uzņēmumā ir neērti izvietotas ražošanas telpas.
Ražošanas cehu iekārtu izkārtojums ir neatbilstošs produktu pārstrādes procesa kārtībai, līdz ar to notiek nesaderīgu produktu krustošanās un tiek tērēts laiks.
Notiek bieža personāla krustošanās, kas traucē darbam.
Atkritumu iznešanas plūsma krustojas ar gatavo ēdienu plūsmu.
Uzņēmumā tiek stingri ievēroti produkcijas realizācijas termiņi.
Personāls ievēro personīgo higiēnu, kā arī tā regulāri tiek pārbaudīta no vadības puses.
Kafejnīcā ir šaurs ēdienu sortiments.

PRIEKŠLIKUMI
Ir jāpārplāno iekārtu izvietojums p/a un aukstajā cehā. Iekārtas jānovieto produktu apstrādes procesu kārtībā.
Jāuzlabo kafejnīcas ēdienkartes izskats (šobrīd ir uzdrukāts uz baltas A4 lapas).
Kafejnīcas ēdienu sortimentu varētu papildināt ar saldajiem ēdieniem.
Nepieciešama ievērojamāka reklāma par kafejnīcas atrašanās vietu.
Ir nepieciešama norāde par invalīdu uzbrauktuves atrašanās vietu, jo tā ir nepamanāma, uzņēmuma pagalmā.
Nepieciešams izveidot apmeklētāju tualeti.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Ražošanas prakse restorānā "X"”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/777596

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties