Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:504831
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 28.05.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Uzņēmuma raksturojums    4
1.1.  Vēsture    4
1.2.  Pašreizējā darbība    4
1.3.  Tirgus un pircēji    5
1.4.  Konkurence    5
1.5.  Uzņēmuma darba plānošana, izpēte un analīze    6
2.  Viesu nama raksturojums    7
2.1.  Viesu nama vēsture    7
2.2.  Realizācijas sistēma un cenu noteikšana    7
2.3.  Viesu nama telpu raksturojums    8
2.4.  Viesu nama numuru aprīkojums    10
2.5.  Serviss un pakalpojumi    12
2.6.  Rezervēšanas kārtība un reģistrācija    13
2.7.  Drošība    14
2.8.  Viesu nama organizācija un vadība    14
3.  Kafejnīcas raksturojums    16
3.1.  Kafejnīcas vēsture    16
3.2.  Uzņēmuma iekšējās kārtības noteikumi    17
3.3.  Kafejnīcas telpu apraksts    17
3.4.  Kafejnīcas piedāvājums un ēdienkarte    21
3.5.  Kafejnīca organizācija un vadība    24
  Secinājumi    25
  Priekšlikumi    26
Darba fragmentsAizvērt

Eiropā un visā pasaulē tūrisms ir viena no vadošajām un visstraujākajām izaugsmes nozarēm. Tūrisms ietekmē ikvienas sabiedrības sociālo, kultūras un ekonomisko dzīvi. Latvija ir tūrisma attīstības iespējām bagāta zeme, jo Latvijā ir resursi jaunu tūrisma produktu izveidei, kā arī gatavi tūrisma produkti, kurus jau var izmantot. Latvijai ir izdevīgs ģeogrāfiskais izvietojums, un Eiropas mērogā Latvija ir jauns tūrisma piedāvājums.
Par prakses vietu tika izvēlēta SIA “BORK”, kura piedāvā viesu nama un kafejnīcas pakalpojumus.
Profesionālās prakses mērķi un uzdevumi bija:
1) nostiprināt studiju programmā iegūtās teorētiskās zināšanas,
2)iepazināties ar viesnīcas personāla darbu un pienākumiem,
3)apgūt un attīstīt nepieciešamās vadības personāla darba iemaņas un prasmes viesnīca un ēdināšanas uzņēmumā.
Lai sasniegtu mērķus un izpildītu uzdevumus tika izmantota uzņēmuma direktora, kā arī citu darbinieku sniegtā informācija un praktisks darbs uzņēmumā.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties