Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:832567
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 05.11.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
Darba fragmentsAizvērt

Atgriezeniskā saite:
Tad, kad darbi ir novērtēti, tad izdalu pašpārbaudes testu, lai skolēni varētu pārbaudīt paši sevi, vai pēc pareizo atbilžu uzzināšanas un tēmas pārrunāšanas ir saprotama šīs dienas tēma. Stundas beigās aicinu skolēnu ar īkšķiem novērtēt cik labi vai slikti ir saprasts par ko šodien runājām, Ikšķis uz augšu- tēmu sapratu, īkšķis uz leju- tēmu nesapratu, īkšķis pa vidu- sapratu daļēji, tad ar tiem skolēniem, kuri tēmu saprata daļēji, tiek pārrunātās viņiem nesaprotamās lietas, bet tie skolēni, kuri tēmu nesaprata tiek aicināti apmeklēt konsultācijas. Pirms došanos starpbrīdī tiek pārrunātas pareizās atbildes pašpārbaudes testā.

Pašvērtējums:
Vislielāko gandarījumu visās manis vadītās stundās sagādāja tas, ka skolotāja ļāva izmantot manis veidotās Power Point prezentācijas. Nelielas grūtības sagādāja stundas sākums, jo šī bija pirmā manis vadītā stunda un satraukums darīja savu. Novēroju, ka skolēniem patīk, ja stundas vada vēl kāds cits ne tikai viņu skolotāja, starpbrīdī skolēni labprāt nāca klāt un vēlējās parunāt , uzdeva jautājumus. Manuprāt, skolēniem manis vadītā stunda patika, jo viņa bija nedaudz savādāka nekā ikdienā matemātikas stundas, iespējams, ka tādēļ, ka esmu jauna un viņiem nezināma, stundās skolēni uzvedās ļoti labi, nebija nepieciešams nevienam aizrādīt par uzveddību.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties