Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:477387
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 29.05.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Mārketinga prakse    4
1.1.  Uzņēmuma nosaukums, uzņēmējdarbības forma un darbības veidi    4
1.2.  Uzņēmuma mārketinga darbība    6
1.3.  Uzņēmuma ārējā vide    8
1.4.  Uzņēmuma konkurētspēja    10
  Izmantoto avotu un literatūras saraksts    13
Darba fragmentsAizvērt

Saskaņā ar Latvijas biznesa koledžas (turpmāk – LBK) nolikumu par studiju praksi, kuras mērķis ir dot studentiem iespēju piemērot koledžā iegūtās teorētiskās zināšanas praksē, iegūt profesionālas darbības veikšanai nepieciešamas prasmes un iemaņas, kas ļautu kļūt par konkurētspējīgajiem speciālistiem darba tirgū, autors izvēlējās to iziet savā darba vietā SIA ‘YYY”, kur ‘’gastro & cafe’’ nodaļā strādā par projektu vadītāju no 2006.gada decembra mēneša. Kompānija YYY ir dibināta 1993.gadā un šobrīd ir kļuvusi par lielāko Latvijas firmu tirdzniecības un gastrotehnikas iekārtu jomā. YYY ir daudznozaru uzņēmums, kas strauji palielina savu tirgus daļu noliktavu iekārtu un PVC / alumīnija logu un citu konstrukciju tirdzniecībā. YYY ir līderis Latvijas tirdzniecības iekārtu izplatīšanas jomā, aizņemot vairāk kā 50% no šīs nozares tirgus Latvijā. Uzņēmuma darbinieki var lepoties, ka ir aprīkojuši vairāk kā 1000 veikalus gan Rīgā, gan visā Latvijā. Jāpiemin, ka eksports notiek arī uz ārvalstīm – Krieviju, Lielbritāniju, Baltkrieviju.
Kompānija pēdējo gadu laikā strauji paplašinās - ir uzcelta jauna ražošanas bāze Rīgā, Berģos, kurā tiek ražotas dažādas metāla konstrukcijas noliktavu iekārtām, nerūsējošā tērauda izstrādājumiem un metāla garderobes skapjiem, atvērtas pārstāvniecības Lietuvā, Igaunijā un Krievijā. Nākotnē ir plānots izveidot pārstāvniecības arī citās valstīs, tādā veidā veicinot YYY produkcijas tirdzniecību arī ārpus Latvijas. Ar katru gadu YYY pakalpojuma klāsts palielinās, piedāvājot saviem klientiem vēl plašākas iespējas un preču klāstu. Viens no kompānijas vadības izvirzītajiem principiem ir – augsts kvalitātes līmenis pie korektas cenu politikas!…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties