Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
4,99
Ietaupījums:
0,60 (12%)
Cena ar atlaidi*:
4,39
Pirkt
Identifikators:105696
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 16.11.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Vispārējās ziņas par uzņēmumu    4
2.  Tehnoloģiskie procesi    7
2.1.  Izejvielu sagādes organizācija    7
2.2.  Izejvielu pirmapstrāde    8
2.3.  Ēdienu gatavošana    11
2.4.  Gatavās produkcijas kvalitātes pārbaude    13
2.5.  Gatavās produkcijas realizācija    14
2.6.  Secinājumi un priekšlikumi    14
3.  Sanitār higiēniskās prasības uzņēmumā    15
3.1.  Mazgāšanas un dezinfekcijas līdzekļu raksturojums    15
3.1.  secinājumi un priekšlikumi    21
4.  Tehnoloģiskās iekārtas    21
4.1.  Speciālās tehnoloģiskās iekārtas virtuvē    22
4.3.  Secinājumi un priekšlikumi    24
  Secinājumi un priekšlikumi    25
  Izmantotā literatūra un informācijas avoti    26
Darba fragmentsAizvērt

4.3. Secinājumi un priekšlikumi
Secinājumi:
Virtuves telpa ir neliela, kur notiek visi ēdienu gatavošanas procesi, kā arī trauku mazgāšana.
Uzņēmumā izejvielu pirmapstrāde, pusfabrikātu gatavošana, uzglabāšana un ēdienu gatavošana notiek vienā ražošanas telpā ar nodalītām darba vietām.
Uzņēmumā atrodas maz mehānisko iekārto, bet ar to pilnībā pietiek, lai ātri un veiksmīgi pagatavotu visus nepieciešamos ēdienus, kas ir iekļauti ēdienkartē.

Priekšlikumi:
Uzņēmumam nepieciešams paplašināt auto stāvvietu, pat reiz ir 10, tādēļ pusdienlaikā un brīvdienās pieplūstot lielajam apmeklētāju skaitam nav vietas kur klientiem novietot automašīnu.

SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI
Secinājumi:
Uzņēmums piedāvā plašu pakalpojumu klāstu – restorāna - bāra pakalpojumus, banketu rīkošanu, organizēšanu uzņēmumā un ārpus tā, telpu īri dažādu pasākumu un semināru rīkošanai, baseinu – saunu, džakūzī, ūdens aerobiku, ārstniecisko vingrošanu, friziera, manikīra un skaistumkopšanas salona plašo procedūru klāstu.
Vietu skaits restorānā 21 un 5 papildvietas, viesu apkalpošana restorānā notiek pēc amerikāņu metodes.
Vislielākā apmeklētāju plūsma restorānā ir pusdienas laikā no plkst. 1200 līdz 1500 un vakarā no plkst. 1700 līdz 2000.
Uzņēmums produktu piegādātājus izvēlas pēc piedāvāto produktu klāsta, cenām, piedāvātām atlaidēm, kvalitātes.
Uzņēmumā netiek veikta temperatūras mērīšana atdzesētiem un saldētiem pārtikas produktiem, tie tiek novērtēti tikai organoleptiski.
Uzņēmumā izejvielu pirmapstrāde, pusfabrikātu gatavošana, uzglabāšana un ēdienu gatavošana notiek vienā ražošanas telpā ar nodalītām darba vietām.
Mazgāšanu un dezinfekciju veic ievērojot mazgāšanas un dezinfekcijas darba instrukciju.
Veidojot uzņēmumu jau iepriekš nav padomāts par zonām, kuras nedrīkstētu krustoties no higiēnas un drošības viedokļa.

Priekšlikumi:
Ārpus pilsētas nepieciešama norāde, ka pilsētas centrā atrodas restorāns „Efeja”, jo iebraucēji un tūristi nezin, par tā atrašanos vietu.
Uzņēmumam nepieciešams atjaunot izgaismoto reklāmas stendu, kas atrodas blakus uzņēmumam, jo tas ir zaudējis savu vizuālo pievilcību.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Prakse restorānā”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/105696

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties