Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:362244
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 24.05.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2021. - 2025. g.
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi/ pašvērtējums
1. Savu darbu prakses laikā es novērtēju, kā atbilstošu savām zināšanām. Vienmēr izteicu vēlēšanos apgūt jaunas prasmes un iemaņas, aktīvi iesaistījos komandas darbā un pacientu aprūpes procesā, kā arī pildīju brigādes otrās personas darbu un brigādes vadītāja norādījumus.
2. Prakses laikā es ieguvu pieredzi pacientu aprūpē, procedūru izpildē, apguvu neatliekamās medicīniskās palīdzības operatīvā medicīniskā transportlīdzekļa aprīkojumu, iemācījos ar to strādāt , pielietot to darbā ar pacientiem. Labāk apguvu medikamentu administrēšanu, ievadīšanas tehniku un īpatnības.
3. Manas zināšanas un praktiskās iemaņas bija samērā pietiekamas, bet, ja es kaut ko nesapratu, vai nepratu, mani apmācīja. Izteicu iniciatīvu jaunu zināšanu apgūšanai, uzdevu daudz jautājumu, līdz ar to kolēģi labprāt dalījās ar savu pieredzi un noderīgu informāciju.
4. Pozitīvi prakses norisi ietekmēja atsaucīgi kolēģi, kas palīdzēja darbā un deva padomus, kad tas bija nepieciešams. Pozitīvi prakses norisi ietekmēja tas, ka varēju pielietot koledžā apgūtas zināšanas par ārsta palīga darbu NMPD dienestā. Darbs dienestā iemācīja rīkoties ātrāk un ātrāk pieņemt lēmumus, kas ir būtiski ārsta palīgam, lai kvalitatīvi pildītu savu darbu.
5. Negatīvi prakses norisi ietekmēja- maz praktisko iemaņu , jo līdz tam bija maz prakses; Negatīvi prakses norisi ietekmēja mainīga vide, jo ārsta palīga darbs ir grūts , katru reizi ir jābrauc jaunā vietā un jāpielāgojas apstākļiem, kā arī darbs ir fiziski grūts.

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties