Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:568808
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.05.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Noslēgums
Strādājot praksi Ikšķiles pilsētas ar lauku teritoriju domē, bija iespēja iepazīt darbu birojā, pielietot augstskolā iegūtās zināšanas, novērtēt savu atbilstību izraudzītajai profesijai.
Ikšķiles pilsētas ar lauku teritoriju domē valda mierīga, lietišķi darbīga atmosfēra. Atrodoties šajā vidē, radās pārliecība, ka šeit savākta spēcīga komanda, kas pārzina savu darbības jomu un ir spējīga veikt sev uzticētos pienākumus profesionāli, mierīgi, neradot stresa situācijas ne sev, ne saviem kolēģiem.
Katru dienu palīdzot sekretārei darbā, veicot uzticētos pienākumus, pārliecinājos, ka darbs birojā man ļoti patīk un ka neesmu kļūdījusies profesijas izvēlē.
Lai gan par šiem mācību gadiem augstskolā ir iegūtas plašas, daudzveidīgas teorētiskās zināšanas, strādājot praksē, nācās konstatēt, ka daudzas profesijai nepieciešamās iemaņas jānostiprina praktiskā darbībā, lai katru dienu veicamie darbi izdotos aizvien labāk. Saskarsmē ar iedzīvotājiem ļoti nepieciešama psiholoģiska noturība, jo situācijas mēdza būt ar ļoti dažādu raksturu.
Ļoti palīdzēja labvēlīgā attieksme, ko prakses laikā saņēmu no prakses vadītājs, citiem domes darbiniekiem un domes priekšsēdētāja. Ja kaut ko nezināju, tas tika laipni paskaidrots un ierādīts.
Rakstot šo darbu, pietrūka plašākas zināšanas menedžmentā un mārketingā, lai varētu izstrādāt konstruktīvus priekšlikumus biroja darbības uzlabošanai.
Salīdzinot praksē gūto informāciju ar teorētisko materiālu, pārliecinājos, ka vēl daudz kas apgūstams un nākotnē vēl nopietnāk uzmanība jāpievērš mācību procesam, jo katras iegūtās teorētiskās zināšanas rada lielāku pārliecību par savām spējām, uzsākot praktisko darbību.

Secinājumi
Iepazīstoties ar Ikšķiles pilsētas ar lauku teritoriju domes darbību un salīdzinot novēroto ar teorētiskajiem pamatprincipiem dažādos literatūras avotos, radās vairāki secinājumi:
Ikšķiles pilsētas ar lauku teritoriju domes darbību reglamentē ļoti daudz un dažādi likumdošanas un normatīvie akti, kuri ir būtiski, vadot padomes darbu.
Ikšķiles pilsētas ar lauku teritoriju domē organizatoriskā struktūra ir veidota pēc lineārās struktūras metodes ar vairākiem vadības līmeņiem.
Ikšķiles pilsētas ar lauku teritoriju domes darbiniekiem ir nodrošināts pietiekams tehniskais aprīkojums un dažādas datorprogrammas, lai varētu sekmīgi pildīt drba pienākumus.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1130880
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties