Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:688225
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 19.10.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Analizējot interviju var secināt, ka kopumā grūtniecības laikā un arī pēc tam bija vairāk bērnam aizsargājošo faktoru, nekā riska faktoru, līdz ar to var apgalvot, ka gan grūtniecība, gan dzemdības ir noritējušas veiksmīgi. Neskatoties uz to, ka grūtniecības pēdējā trimestrī radās sarežģījumi, kas mātei izraisīja papildus stresu, bērna attīstību un veselības stāvokli tas būtiski neietekmēja. Tā par arī iepriekšējās pieredzes negatīvās emocijas par spontāno abortu tagad liek aizmirst pozitīvā pieredze ar veiksmīgām dzemdībām un prieku par jaundzimušo. Tā kā māte saņēma atbalstu gan no sava vīra, gan radiniekiem, tad bērna tālākai attīstībai risku nav.
Intervija ļāva saprast galvenās nianses par grūtniecību un dzemdībām. Līdz ar to arī izdarīt secinājumus par faktoriem, kas, iespējams, var aizsargāt vai traucēt bērna attīstību. Lai nākotnē varētu vēl precīzāk analizēt un izdarīt secinājumus, būtu nepieciešams veikt ne tikai interviju ar bērna māti, bet veikt arī novērošanu dažādos bērna vecumposmos. Tas palīdzētu labāk saprast kuri no riska faktoriem ir vai nav radījuši ietekmi uz bērna attīstību. Tā pat arī būtu interesanti veikt interviju ar tēvu un saprast viņa sajūtas un domas par visu procesu, jo kā zināms, arī partneris ar savu rīcību un attieksmi var ietekmēt notikumu gaitu.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties