Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:973986
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 25.11.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Kad klausās ierakstu un neredz,tad jūt patiesās emocijas, ieklausās intonācijā. Kad redz liekās, ka cilvēks jūt pilnīgi kaut ko citu.... attiecīgi jautājumi un pārfrāzēšana ierakstā šķiet sveiestaina
Jāiemācās gan klausīties un uztvert teikto,gan just un izjust saruna biedra jūtas pasakot.
Klausoties tu izjūti cilvēku un teiktai sķiet ar citu jēgu..... manis teiktajam zūd jēga....nevar atcerēties, kāpēc tika jautāts, jo uz doto momentu tu saproti vairāk nekā klausoties pirmo reizi. Vajag vēl diktafonu,lai piefiksētu savas idejas,atzinas,kāpēc kaut ko esmu teikusi.


Intervēju draudzenes draudzeni. Droši vien liels mīnuss ir tāds, ka daudz par viņu jau zināju no draudzenes stāstītā un jau bija izveidojies konkrēts priekšstats par viņu.
Intervija ilga ~ 35.min
Manuprāt, intervija neizdevās kvalitatīva, jo sarunas biedrene bija jūtami saspringusi un ļoti piedomāja pie tā, ko teica. Arī rezumēt neizdevās, jo sarunas biedrene to veica manā vietā, kas šķiet briesmīgi, jo tas apliecina, ka sarunas biedrene nevareeja brīvi runāt zinot, ka saruna tiek ierakstīta.
A – sarunas biedrene

Es – „ieslēgts, mēs varam sākt”
~ 30 sekundes pauze
A – „viņš jau raksta?”
Es – „tu viņam nepievērs uzmanību, mums ir tāda pati saruna, kā visas pārējās”
Pauze.... „ vienārši slikti, ka man viņš jātur rokās, jo viņš slikti ieraksta skaņu. Tā es viņu varētu nolikt un uzlikt pa virsu lapiņu, lai mēs viņu neredzētu”
A – „mhm....” pauze..... „Tu man vari uzdot kādu jautājumu, lai man ir vieglāk sākt”
Es – „ Mtā....Pozitīvas un negatīvas jūtas, ko es izjūtu pret kādu sev svarīgu cilvēku” , „Es pat nezinu, ko, lai es tev pajautāju.... Pozitīvās droši vien ir tā mīlestība,ko tu izjūti pret Mareku un negatīvās ir atbalsta trūkums, kurš tev nepieciešams, jo tu viena pati netiec galā ar bērniņu. Man liekas,ka tava tēmas izvēle ir saistīta ar situāciju ģimenē.”
A – „.....Nu mīlestība ir pats galvenais (sajūta,ka A uztvēra pirmo mana teikuma daļu un sāka domāt,ko,lai saka, kamēr turpināju teikumu)bet nu sākumā,jau kā saka, pirmie trīs mēneši ir rozā briļļu stadija, mums bija līdzīgi.No sākuma viss liekas tik ideāli un skaisti, ja šis jautājums man būtu tajā brīdi,tad droši vien teiktu, ka man viss viņā liekas pozitīvi,jo tad viņš bija saimnieciskāks un vis kautko vairāk darīja,ko lūdzu to izdarīja.... nu tad bija savādāka tā situācija,kā tagad.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties