Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:167461
 
Vērtējums:
Publicēts: 08.01.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    3
  IZVĒLĒTĀS APKAIMES RAKSTUROJUMS    4
  LAUKA KURSA DARBA MARŠRUTS    5
  DATU ANALĪZE    7
  SECINĀJUMI    16
  IZMANTOTĀ LITERATŪRA    17
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
1. Lauka kursa veiktajā aptaujā biežāk sastaptie respondenti bija sievietes (65%), kas atbilst dotajiem 2011. gada Tautas skaitīšanas datiem, ka sieviešu Pļavniekos ir vairāk nekā vīriešu, kuri pēc Tautas skaitīšanas datiem Pļavniekos ir 44%. Starp aptaujātajiem visvairāk ir cilvēki vecumā no 25-49 gadiem (40%), kā arī respondenti no 50-61 gadiem (30%). Tautas skaitīšanas dati parāda to, ka šīs vecuma grupas Pļavniekos ir vislielākā skaitā, attiecīgi 36% un 22%, tāpēc no aptaujas un Tautas skaitīšanas var secināt, ka šīs vecuma grupas Pļavniekos ir vairāk nekā citas aptaujātās grupas.
2. Pļavnieku teritorijā visvairāk sastapto respondentu bijis strādājoši iedzīvotāji vecumā no 25-49 gadiem, kā arī vecumā no 50-61 gadiem, kuri ieguvuši vispārējo vidējo, profesionālo vidējo vai arodizglītību, kas arī bijis visbiežāk iegūtais izglītības veids visās vecuma grupās, tomēr daži aptaujātie ieguvuši augstāko izglītību.
3. Kopumā apkaimes abi dzimumi vērtē samērā līdzīgi, vīriešu kārtas respondentu apkaimes novērtējums ir nedaudz sliktāks (1,9), nekā sieviešu (1,78). Vīriešiem, iespējams, raksturīga kritiskāka attieksme. Vislielākā atšķirība pastāv brīvā laika aktivitāšu novērtējumā, ko sievietes ir novērtējušas labāk. Tā kā sievietes labāk novērtējušas arī apkārtnes labiekārtojumu, iespējams, viņu brīvais laiks tiek pavadīts apkaimes atpūtas zonās. Savukārt vīriešiem apkaimē trūkst brīvā laika pavadīšanas veidu, taču viņi labāk novērtējuši kaimiņus.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties