Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
2,49
Ietaupījums:
0,47 (19%)
Cena ar atlaidi*:
2,02
Pirkt
Identifikators:305834
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 02.08.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

3. Manuprāt, trīs būtiskākie fakti, kas netika pieminēti referātā ir tas, ka:
• Graudu apvalkus cenšas iesala drupināšanas procesā saglabāt
veselu, lai vēlāk ar to palīdzību izveidotu filtrēšanas slāni filtrkublā un varētu izfiltrēt dzidru misu no iejavas.
• Rūpnīcā ir lielākoties manuāls darbs, iesals tiek ieberts ar roku
palīdzību. Kā arī pudeles konveijerā tiek novietotas ar rokām, nevis to dara mašīna. Es uzskatīju, ka visus alus pagatavošanas etapus veic un kontrolē automatizētas iekārtas. Bet izrādās, ka lielu daļu veic pats cilvēks nepiesaistot speciālas iekārtas.
• Un visbeidzot tas, ka alus ir kā bērns, kuru visu laiku ir jāpieskata un jārūpējas par to.

Tas ir diezgan negaidīti, jo pēc pirmā iespaida liekas, ka graudu apvalks var ietekmēt alus garšu un arī dzidru, bat praksē izrādās ka tā,tas nav. Tāpāt dīvaini ir tas, ka tik liels uzņēmums, bet vēl joprojām dažās lietās izmanto roku darbu, neskatoties ka tagad ir daudz modernas tehnikas, kas varētu atvieglot darbinieku darbu un arī samazināt alus pagatavošanas laiku. Taču visdrīzāk, tas tiek darīts tāpēc, lai spētu nokontrolēt procesus kam ir būtiska nozīme alus pagatavošanā. Tik tiešām alum jāpievērš uzmanība, ka mazam bērnam- uz neilgu laiku novērsies un jau kaut kas notika, tāpat arī ar alu- visu laiku jāseko procesam, lai galā iznāktu labs produkts.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „AS "Aldaris" alus produkts "Porteris"”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/305834

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties