Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:136695
 
Vērtējums:
Publicēts: 25.03.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Prakse Jelgavas Amatu skolā jau kļuvusi par tradīciju. Katru gadu skolniekiem tiek dota iespēja prakses laikā izmantot savas iegūtās prasmes un iemaņas komerczinībās pašu izvēlētājā uzņēmumā.
Savu prakses laiku es pavadīju uzņēmumā IK “Plutos 2002”,veikalā “Paula”, kas atrodas Jelgavā Lielā ielā 17.
Mans mērķis bija iepazīties ar uzņēmuma IK “Plutos 2002” darbību, gūt pieredzi praktiskajā darbā, novērot darba procesu, kā arī izmantot savas iegūtās zināšanas.
IK “Plutos 2002” tika dibināts 2002. gadā. Uzņēmums nodarbojas ar apavu un apģērbu mazumtirdzniecību, kurus importē no tādām valstīm kā Krievija, Lietuva, Polija, Turcija.
IK “Plutos 2002” ir ieskaitāms uzņēmumu sektorā. Tas izskaidrojams ar to, ka uzņēmums realizē dažādu apģērbu un apavu uzņēmumu produkciju Latvijā.
Uzņēmums IK “Plutos 2002” sadarbojas ar valdības un sabiedrības sektoru, jo tiek maksāti nodokļi kā uzņēmuma ienākuma nodoklis, iedzīvotāju ienākuma nodoklis, muitas nodoklis, valsts sociālās apdrošināšanas obligātās iemaksas, PVN, īpašuma nodoklis.
Ekonomisko un naudas resursu plūsmas cirkulē arī starp pašu uzņēmumu un finansu sektoru. Uzņēmums veic visus maksājumus ar bankas palīdzību. Regulāri notiek skaidras un bezskaidras naudas norēķini. IK “Plutos 2002” izmanto Latvijas Unibankas pakalpojumus.
Mājsaimniecības sektoru pārstāv paši uzņēmuma darbinieki, kuriem tiek maksāta alga. Šim sektoram tiek maksāta rente par telpu īri. Produkcijas patērētāji reizē ir paši uzņēmuma darbinieki un mājsaimniecības sektors.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties