Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
2,49
Ietaupījums:
0,47 (19%)
Cena ar atlaidi*:
2,02
Pirkt
Identifikators:122820
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 31.03.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Tehnoloģiskās kartes sastādīšana

Darba mērķis
1. Nostiprināt audzēkņu zināšanas par tehnoloģisko dokumentāciju
2. Iemācīties sastādīt tehnoloģisko karti

Darba uzdevums
1. Pēc dotās receptūras satādīt ēdiena/konditorejas izstrādājuma tehnoloģisko
karti 35 porcijām
2. Uzzīmēt ēdiena gatavošanas tehnoloģisko shēmu vai uzrakstīt ēdiena gatavošanas gaitu

Metodiskie norādījumi darba veikšanai

1. Aprēķinus apkopot pēc dotā parauga izveidotajā tabulā
1. Aprēķinus veikt izmantojot Microsoft Office Excel programmu, ievadot formulas.

Darba apjoms
2 stundas

Nepieciešamie materiāli
ēdienu receptes

TEHNOLOĢISKĀ KARTE NR.
Gatavošanas tehnoloģija

8. Kartupeļu zupa ar gaļas frikadelēm
Pagatavo kaulu buljonu. Gatavā buljonā liek vārīties vidējos kubiņos sagrieztus kartupeļus.
Kad kartupeļi ēšanas gatavībā, pievieno apceptas garšsaknes kopā ar tomātu biezeni. Vārīšanas beigās pievieno sāli, garšvielas. Pasniedzot zupai pievieno atsevišķi tvaicētas frikadeles, zaļumus

Frikadeles – gaļai izdara pirmapstrādi, izmaļ 2 reizes.
Otreizējās malšanas laikā pievieno apceptus sīpolus. Samaltajai masai pievieno ar sāli sakultas
olas, ūdeni, smalkos piparus, masu sastrādā. Veido frikadeļu pusfabrikātus (1 cm diametrā).



Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,80 €
Materiālu komplekts Nr. 1240703
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Tehnoloģiskās kartes sastādīšana”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/122820

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties