Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:844844
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 10.01.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

„Shoe hunt in Cafe”
"Mēs visi šajā dzīvē esam mednieki, atšķiras tikai tas, ko medījam. Kāds medī īsto dzīves garšu, kāds īsto vīrieti vai īsto sievieti. Noteikti daudzas sievietes medī savas īstās kurpes. Šī ir vieta kurpju medniecēm!" Jaunās medību vietas "Shoe Hunt' In Cafe" īpašniece ir Ieva Mazure. Viņas Rīgā, Blaumaņa ielā 7 atvērtā kafejnīca piedāvā Latvijā līdz šim nebijušu un pavisam citādu iepirkšanās pieredzi. "Shoe Hunt' In Cafe" vienuviet apvieno trīs lietas - no dažādām valstīm ievesto gatavo apavu veikalu, kafejnīcu un apavu darbnīcu – vietu, kur izgatavot savas sapņu kurpes pēc individuāla pasūtījuma.
Viena kafejnīcas siena noklāta ar kurpēm, kas atlietas ģipsī - "uz tiem papēžiem būs dāmām, kur somiņas uzkarināt ". Otrā telpas pusē siena izklāta ar pasaules valstu un galvaspilsētu kartēm, plauktos oriģināli, ar rokām izgatavoti apavi - kurpes, puszābaciņi, zābaki. Viss rāda, ka tagad medību lauku iespējams sašaurināt - gan sievietēm, gan vīriešiem vairos nav jātriecas pa pasauli, lai atrastu to, ko sirds kāro. Tagad individuālus un īpašus apavus varēs izgatavot šeit.
Latvijā ir tikai pāris vietas, kur izgatavo apavus pēc pasūtījuma. Kafejnīcā atrodama arī darbnīcas telpa - vieta, kur katru dienu noteiktā laikā vai pēc pieraksta strādā modelētāja.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties