Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
0,99
Ietaupījums:
0,13 (13%)
Cena ar atlaidi*:
0,86
Pirkt
Identifikators:216407
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.03.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Laba olīveļļa, zivis, svaigi vietējie dārzeņi, pākšaugi, vīns un nesteidzīgas, sarunām bagātas maltītes.
Vidusjūras diēta pieļauj arī dzīvnieku izcelsmes produktus, bet tie nedominē.
Runājot par Francijas, Itālijas, arī citu Vidusjūras reģiona iedzīvotāju ēšanas paradumiem, ir grūti lietot vārdu „diēta”. Vidusjūras zemju ēdienā kaloriju ir pārsteidzoši daudz, taču iedzīvotāji ar liekā svara problēmām nemokās un dzīvo visai veselīgi.
Vidusjūras diēta drīzāk ir dzīvesveids – ēdiens kā baudas avots un smalkas, gadsimtu gaitā izkoptas tradīcijas un filozofija. Sabalansēts, daudzveidīgs uzturs, nesteidzīgas maltītes, labs vīns – tie ir ēšanas principi, ko paaugu paaudzēs ievēro Vidusjūras zemju iedzīvotāji, lai gan pēdējās desmitgadēs pusfabrikātu kultūra sākusi bojāt arī šī reģiona virtuvi.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Vidusjūras diēta”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/216407

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties