Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:377784
 
Vērtējums:
Publicēts: 24.01.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
2021. - 2025. g.
Darba fragmentsAizvērt

Grūtības ir pārvērst šo izpratni par to, kā tas izskatās ikdienā, ko tas nozīmē jūsu mārketinga aktivitātei un kā tā varētu mainīties. Tiem, kas to saprot, ir raksturīgs izaicinājums arī to pārdot uzņēmumā, pamatojot budžetu, spējot izskaidrot, kā jūs mērīsit šī ieguldījuma atdevi. Tas ir arvien lielāks izaicinājums.
Šī stratēģija un ieskats, ko mēs veicam sākumā, parasti ir informēts un nepārtraukts, lai informētu vairākus seminārus, kas ļauj mums izveidot rīcības plānu uz priekšu. Tas nozīmē, ka mēs varam pielāgot kampaņas pieeju atkarībā no mērķiem. Piemēram, tā var būt augstākā līmeņa zīmola stratēģija, lai palielinātu informētību tirgū, vai tā var būt pieprasījuma ģenerēšanas kampaņa, piemēram, kur galvenais mērķis ir piesaistīt potenciālos klientus un pārdošanas apjomus.

Mans Resumē
Liela satura noslēpums patiešām slēpjas dažu galveno faktoru kombinācijā. Tas ir par ziņojumu. Tas ir radoši. Tas ir laiks. Tie ir kanāli. Tie ir izplatīšanas punkti. Patiešām, es domāju, ka visu šo jomu labošana ir saistīta ar auditorijas pazīšanu. Ja jūs patiešām zināt, kas viņus interesē, kas viņus interesē, kur viņi meklē informāciju, kad viņi, iespējams, meklē informāciju vai ir vajadzīga šī informācija, un no kā vēl viņi varētu iegūt šo informāciju, jūs esat daudzlabāk, nosūtīsiet ziņojumu, kas ir būtisks, interesants, noderīgs, pat izklaidējošs, un šāda veida lietas pārvar vius un ir daudz lielāka iespēja, ka jūsu saturs nonāks pie viņiem pirmais.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −6,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1390063
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties