Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:897794
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 11.03.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Viesnīcas raksturojums


Viesnīca “Piedruja” atrodas 290 km no Rīgas, Piedrujas pagastā, Krāslavas rajonā (25 km no Krāslavas) 400 m attālumā no Daugavas, 300 m attālumā no Kolodas ezera. Piedrujas pagasts ir pirmais pagasts Latvijā, vieta, kur Latvija sākas. Šis pagasts ir pievilcīgs tūristiem ar to, ka otrpus Daugavai jau ir Baltkrievija. Atradoties Daugavas krastā var novērot dzīvi Baltkrievijas ciematā Drujā. Atveras arī ļoti brīnišķīgs skats uz Drujas baznīcu. Piedrujas nometni dibinājis kņazs Jans Sapjeha 1618. gadā ap savu pili, kas viduslaikos piederējusi Polockas kņaziem. Piedrujas pagasts sastāv no 3 baznīcam un koka dzīvojamās mājas, kas celtas 19.un 20. gadsimtu mijā, vienīgi milzīgais vientuļais ēku komplekss, kas reiz bija rajonā ievērojamākais kolhozs "Sovjetskaja Latvija", pārstāv padomju laiku garlaicīgo arhitektūru.
Viesnīca “Piedruja” strādā visu gadu, 7 dienas nedēļā. Viesnīca atrodas vienā no kolhozu bijušajām kopmītnēm. Telpas iekārtotas ļoti mājīgi, skaistās koka mēbeles izgatavojis vietējais Krāslavas uzņēmums "Krebsar". Te ir arī konferenču zāle, virtuve, kur viesi paši var sev pagatavot maltīti, taču pusdienas var pasūtīt arī blakusēkā, kur atrodas SIA "Bengs" kafejnīca. Viesnīcai ir sava katlu māja, siltā ūdens pietiek vismaz 100 cilvēkiem. Uzturēšanās viesnīcā ir samērā lēta. Tā, kā viesnīcā atrodas pierobežas zonas, braucot uz viesnīcu jānoformē caurlaidi un jāņem līdzi pasi.
Viesnīca “Piedruja” piedāvā labiekārtotas numurus 52 cilvēkiem. Vietu raksturojums:
1 istabā 1 vienguļamā gulta
1 istabā 4 vienguļamās gultas
1 istabā 5 vienguļamās gultas
3 istabās 1 divguļamā gulta
12 istabās 3 vienguļamās gultas
Papildus vietu skaits vēl 6 cilvēkiem.
Piedrujas pagastā viesnīca “Piedruja” ir vienīgā viesnīca šajā pagastā, bet kopumā Krāslavas rajonā viesnīcas “Piedruja” konkurenti pēc pakalpojumiem, cenām, gultas vietu skaita varētu būt tādas naktsmītnes, kā brīvdienu māja ‘’Arkādija’’, atpūtas komplekss ‘’Dridži’’. Bet tāds, savdabīgs fakts, ka caur viesnīcas logiem var redzēt jau pavisam citu valsti, padara viesnīcu “Piedruja” unikālu savā konkurentu lokā.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1128023
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties