Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:167246
 
Vērtējums:
Publicēts: 23.01.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
1. Lai gan veikalā pārdevējs sniedz gana izsmeļošu informāciju, tomēr internetā var arī atrast informāciju par pašu ražotāju, kā arī komentārus no citiem patērētājiem, kas var noderēt izvēloties vai preci pirkt vai nē.
2. Dāmai, kura vēlas iegādāties Miss Dior Cherie smaržas, iesaku doties gan uz veikalu Douglas, gan uz universālveikalu Stockmann, lai uzzinātu pēc iespējas vairāk par attiecīgo smaržu tipu. Apmeklējot abus veikalus, var salīdzināt cenas un piedāvātās atlaides, kas palīdzēs izvēlēties labāko tirdzniecības vietu, kur iegādāties smaržas. Noderīgi būtu arī palasīt komentārus par smaržām globālajā tīmeklī.
3. Tirdzniecības vietās liela nozīme ir pārdevējam. Ja pārdevējs ir īgns un nelaipns, pircējam vairs nav nekāda vēlme uzturēties veikalā un viņš labak dosies taisnā ceļā uz kādu citu veikalu, kur pārdevēji būs jaukāki. Mīnuss ir arī, ja pārdevējs ir pārak uzbāzīgs un cenšas par katru cenu likt pircējam nopirkt preci. Pakļāvīgākie patērētāji arī uzķersies un nopirks piedāvāto preci, bet cilvēks, kurš nav tik izmisis, dosies uz citu tirdzniecības vietu, kur pārdevēji tikai piedāvā un informē nevis uzspiež iegādāties.
4. Miss Dior Cherie ir vadošā smaržu līnija Dior uzņēmumā.
5.Miss Dior Cherie smaržu līnija ir izplatīta visā pasaulē un to ir iemīļojušas sievietes visās vadošajās modes pilsētās, tai skaitā Parīzē, Ņujorkā un Londonā.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties