Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:969121
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 26.01.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

SIA ”Dāvana” atrašanas vieta ir Līvānu novads, pilsēta Līvāni. Tiek izvelēta tieši šī pilsēta, un pilsētas apkārtne, jo pilsētas teritorijā ir ļoti šauras iespējas dāvanu izvēlei, un iedzīvotājiem nav iespējas izvēlēties nopietnu dāvanu īpašiem gadījumiem. Līdz ar to ir jādodas blakus pilsētās, kas bieži sagādā neērtību. Veikals atradīsies pilsētas centrā, lai piekļūt pie tā būtu ērti visiem pilsētas un pilsētas apkārtnes iedzīvotājiem. Tieši pilsētas centrā koncentrējas veikalu daudzums, kur iepērkas vairākums iedzīvotāju. Līdz ar to iedzīvotāji varēs iegriezties mūsu veikalā, netērējot laiku ceļam, lai nokļūt citā pilsētas galā.
Vienīgais atrašanas vietas trūkums varētu būt neliela pilsētas teritorija ar nelielu iedzīvotāju skaitu, līdz ar to lielai iedzīvotāju daļai varētu būt nepietiekams ienākumu līmenis piedāvātam precēm. Jo parasti mazpilsētās iespējas ir ierobežotas. SIA „Dāvana” augstākas veikala cenas kompensēs ar labu kvalitāti, kā arī klientiem tiks piedāvātas klientu kartes ar atlaidēm un daudzi citi speciālie piedāvājumi ar papildus labumiem.
Eksterjers
Pēc izskata veikalam jābūt kā radošai darbnīcai, lai jau rādīt iedzīvotājiem īpašas asociācijas, kā tas nav ordinārs veikals ar līdzīgu produkciju. Ēkai ir jāizskatās tā, lai radīt patīkamu un mājīgu svētku atmosfēru. Tā nebūs līdzīga masīvām ēkām ar logiem visas sienas garumā, tai ir jābūt mājīgai kā no ārpuses tā arī no iekšpuses. Tas būs vienstāvu ēka no ārpuses krāsota siltā gaiši brūnā krāsā.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties