Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:206594
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 02.04.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Alternatīvo zināšanu radīšanai jābūt vienam no visbūtiskākajiem interneta aktīvisma jautājumiem, jo Internets ir kā alternatīvais medijs, kurš sevī ietver vairākus citus alternatīvos medijus – wiki, blogus, utt.
Daudzi aktīvisti nodarbina interneta mājaslapas, e-mailu listes, atvērtās programmatūras, lai organizētu un koordinētu darbības un izplatītu politisko darbību. Interneta aktīvisms var tikt uztverts kā apakškatgorija mūsdienu sociālo kustību kopienā. Daudzi zinātnieki tomēr ierosināja, ka jaunie mediji ir radušies transformācijā no sociālās vides, kur komunikācijas iespējas, organizētība telpa ir bijis kā pamats. Individuālie interneta lietotāji, kuri nav saistīti ar kādu konkrētu organizāciju var parādīties kā jauni sociālās kustības aģenti.
Taktiskie mediji un interneta aktīvisms ir šī brīža vieni no „karstākajiem” jēdzieniem interneta jomā, katrs pats var būt atbildīgs par savu interneta aktīvismu un taktisko mediju izmantošanu un formulēšanu. Es izmantoju taktiskos medijus, jo tas ir ērti un tādā veidā es gūstu daudz ātrāk sev vajadzīgo informāciju vienkopus – Internetā, nav jāpatērē laiks katram medijam atsevišķi, bet ar šī brīža multimediju iespējām izmantoju taktiskos medijus, uz uzskatu, ka nākotnē tie būs vadošie mediji.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties