Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
1,99
Ietaupījums:
0,24 (12%)
Cena ar atlaidi*:
1,75
Pirkt
Identifikators:472422
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 26.11.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Var secināt to, ka ir lieli vielas zudumi, jo ir iegūt tikai piektā daļa no teorētiskā iznākuma. Zudumi varēja rasties, jo ir grūti veikt procesu, ja vielu viršanas temperatūru atšķirība ir neliela.
Vēl kāds procesa trūkums ir tas, ka nav iespējams pilnīgi atdalīt vielas, kas veido azeotropus – noteikta sastāva maisījumus, kuru viršanas temperatūra parasti ir zemāka par atsevišķo vielu viršanas temperatūrām.
Piemēram, etanola viršanas temperatūra ir 78,39°C , bet etanols veido azeotropu ar ūdeni, kurā etanola masas daļa ir 96% un kura viršanas temperatūra ir 78,17°C

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −10,60 €
Materiālu komplekts Nr. 1374822
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Spirta iegūšana no vīna ar destilācijas metodi”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/472422

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties