Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:403736
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 31.01.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi. Mūsdienās, pateicoties tam, ka astrauji attīstās tehnoloģijas, mūsdienu vadīšana nedaudz atšķiras no vecajiem H.Mincberga uzskatiem. Jo, ja kādreiz vadīšana bija vienkārši kā darbs, tad mūsdienās ntegratīvā kreatīvā līderība no vadītāja prasa radošu procesu - stratēģijas izveidē un vadībā, komandas veidošanā un darbinieku iedvesmošanā. Rezultātā jāmainās darba saturam un attieksmei un vadīšana kļūst par interesantāku ,aizraujošāku un kreatīva pilns darbs.
4. Ko mēs varam uzzināt no šī dialoga par vadīšanu Grieķijā 5. gs.p.m.ē?
Mēs varam uzzināt to, ka augstākā vara piederēja valdniekam. Un galvenais bija, kas vadīs karaspēku, jo Senajos Austrumos karš bija efektīvākais konfliktu risināšanas veids, turklāt valdnieks varēja izpildīt vienu no savām svarīgākajām funkcijām-būt arī par militāro vadoni. Kā Sokrāts teica, valdniekam pats galvenais bija zināt, „ ... ka nekas nav tik svarīgi un ienesīgi, kā iegūt bagātību un gūt virsroku par saviem ienaidniekiem, sacešoties ar tiem, kā arī nekas nav tik neienesīgi, kā būt zaudētājam. Tādēļ ir neatlaidīgi jāmeklē un jāsagādā ir viss, kas var virzīt uz uzvaru un ir labi jāredz viss,kas var novest pie zaudējuma. Vienmēr ar lielu sparu jāpiesakās pasākumos, kuros ir iespējama uzvara un, jāizvairās iesaistīties pasākumos, ja ir redzams, ka neesi pietiekoši labi tiem sagatavots. ‘’
Varu izsecināt, ka galvenais vadīšanā Grieķijā 5.gs.p.m.ē bija spēja prognozēt zaudējumu vai uzvaru, pārākums pār ienaidnieku, kā arī, lai to pierādītu, jāpiedalās kaujās un ,protams, māka iegūt bagātību un būt pārākam par visu, neskatoties ne uz ko,pat ja tas apbdraud tautas un karotāju dzīvības.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties