Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
7,49
Ietaupījums:
1,05 (14%)
Cena ar atlaidi*:
6,44
Pirkt
Identifikators:137018
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 19.12.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Presēšanas iekārta
1. Raksturojums
Iekārta paredzēta lai no kakao pupiņām iegūtu kakao pulveri un kakao sviestu. Iekārta pēc uzbūves ir ļoti saržģīta.
Iekārta veidota no nerūsējošā tērauda (7). Prese (A) atbalstīta uz tērauda balstiem (B). Iekārta sastāv no vairākiem cilindriem (3), kas savienoti savā starpā ar diviem metāla stieņiem (2). Cilindri darbojas uz hidraulikas principu (C). Starp cilindriem ir spiediena elements, ko veido spiede un divi filtri (4). Starp filtriem ir atstarpe (5), kas paredzēta izspiestā šķidruma aizvadīšana. Tas pa speciāliem caurumiem (6) iekārtas sānos nonāk drenāžas kanālā. Iekārta aprīkota ar automātisko vadības paneli (D), kurā parādās visi iekārtasparametri. Spiede savienota ar šķidruma kondicionēšanas iekārtu (E). Presējamais šķidrums atrodas kondicionējamā tvertnē, kurai ir dubultsienu apvalks. Iepildītā ūdens temperatūra ir 70oC.
Presei ir trīs stāvokļi – atvērtais, slēgtais un pilnais.
1. Slēgtais stāvoklis
Līdz ko sāk darboties šķidruma sūknis (F), tiek atvērts uzpildīšanas vārsts.
2. Pilnais stāvoklis
Līdz ko sāk darboties hidrauliskais sūknis (C), sākas presēšanas process. Sviests ar spiedējsūkņa (I) palīdzību tiek izspiests no iekārtas (9), kamēr atlikums paliek spiedē.
3. Atvērtais stāvoklis
Kad forma ir pilna, tad prese atveras un ar cilindru palīdzību izspiež kakao rausi no iekārtas.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Šokolādes ražošanas iekārtas”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/137018

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties