Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:186037
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 05.11.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

1.Ģimene. Ģimene tradicionāli tiek definēta kā sociāls modelis, kurš ietver gan laulību, gan dzimšanu, gan adopciju; tās ir oficiāli sankcionētas attiecības, kuras iesaistās ekonomiskajā sadarbībā, kuras veido sociāli pieņemtas dzimuma attiecības, kā arī, kuras rada un audzina bērnus. Tomēr ne visas ģimenes atbilst šim definējumam. Piemēram, ja ģimenē notiek vecāku šķiršanās, vai ja vecāki dodas ārpus valsts strādāt un nodod savus bērnus citu aprūpē, šī ģimene neiekļausies definējumā.
Zinātnieki ir pievērsuši daudz lielāku uzmanību ģimenes atšķirīgajām situācijām. Tādejādi, ģimene tiek definēta kā cilvēku primārā grupa – parasti saistīta ar priekštečiem, laulībām vai adopciju – kura organizē kooperatīvu ekonomisko moduli, lai rūpētos par katru savu pēcnācēju, kā arī, kuras uzdevums ir ,laikam ejot, saglabāt šo grupu saistības.
1.1.Radniecīgās sistēmas. Radniecīgās sistēmas ir savstarpējo attiecību modelis, kas definē ģimenes attiecības vienam pret otru. Dažādās kultūrās un dažādos laikos, šīs sistēmas atšķiras.
1)Poligāmija ir tādas attiecības, kurās sievietēm vai vīriešiem ir atļauts iegūt vairākus laulības partnerus. Tomēr, parasti, tikai vīrieši izmanto šīs priekšrocības.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties