Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:368384
 
Vērtējums:
Publicēts: 24.10.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Skorpioni ir pielāgojušies apkārtējiem apstākļiem videi ar to vizuālo izskatu, barības uzņemšanas veidu, elpošanas veidu (Tāpat kā "žurkastes", arī daži ūdens skorpioni elpo ar elpcaurules palīdzību) un indi.
Dabā skorpioni mīt Dienvidāzijas un Āfrikas tropiskajos mežos. Pa dienu viņi slēpjas zem kritušiem satrunējušiem kokiem, celmiem vai akmeņiem, bet naktī sākas viņu aktivitātes, medījot vai meklējot savu otro pusīti. Diez cik sabiedriski viņi nav un bariņos neturas, jo tas viņiem krīt uz nerviem, izraisa stresu un viņi var viens otru apēst. Īpaši agresīvi skorpioni ir pret sava dzimuma pārstāvjiem un pēc savstarpējo attiecību noskaidrošanas viņiem var pietrūkt pat atsevišķu locekļu. Zoodārzā skorpioni dzīvo caurspīdīga materiāla traukos ar kūdru. Skorpioniem nepatīk gaisma un viņi pat iedomāties nevar, cik interesantu efektu izraisa zilās lampas staru atspīdums pret viņu ķermeni. Tumsā šajā apgaismojumā skorpioni iegūst luminiscējošu krāsu gluži kā ceļu policijas ietērps vēlā vakar stundā, bet savienojumā ar parasto apgaismojumu skorpioni kļūst spilgti zili. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties