Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:485575
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 29.05.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Sabiedriskās attiecības jeb angliski Public Relations. Vārds „sabiedrisks” nozīmē kaut ko, kas vērsts uz sabiedrību. Jēdzienu „sabiedriskās attiecības” es saprotu ar saiknes veidošanu starp kādu organizāciju un sabiedrību. Sabiedrisko attiecību speciālistam ir jāveido šīs organizācijas tēls. Newsom D., Wansluke T.J., Krukesberg D. min, ka „sabiedriskās attiecības ir process, kas saistīts ar vairākiem, detaļām pilniem un tālredzīgiem skatījumiem. Tas iekļauj pētīšanu un analīzes, politisko struktūru, programmēšanu, komunikāciju un atgriezenisko saiti nu publikas.” (Wlicox D. L., Ault P.H., Agee W. K. Public Relations Strategies and tactics, 5th ed. Addisson- Westley. 1997., 4.lpp)No tā es secinu, ka visas izmantotās darbības, lai veidotu labas sabiedriskās attiecības, ir mērķētas uz konkrētu publiku no kuras gaida pretreakciju. Manuprāt, „sabiedriskās attiecības” ir plašs un daudzpusīgs jēdziens, un iekļauj vairākus svarīgus procesus un darbības, lai panāktu vēlamo rezultātu. Kā to izdarīt, es apskatīšu turpmāk.

Izlasot vairākas definīcijas par to, kas ir sabiedriskās attiecības, sapratu to, ka vienu konkrētu un pareizu skaidrojumu tām nevar izteikt. Visas definīcijas ir pareizas un tas norāda uz to, cik daudzpusīgam ir jābūt sabiedrisko attiecību speciālistam.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1129817
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties