Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:404079
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 07.08.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Ikdienas sarunās, kā arī masu saziņas līdzekļos cilvēki bieži vien nepievērš uzmanību precīziem formulējumiem un ar jēdzienu “sabiedriskās attiecības” apzīmē dažnedažādas parādības. Tā, piemēram, daži cilvēki ar frāzi “Tās jau ir tikai sabiedriskās attiecības” pauž nievājošu attieksmi pret, viņuprāt, liekuļotu publisku izrādīšanos. Citi cilvēki ar vārdiem “labas sabiedriskās attiecības” vai “lieliskas sabiedriskās attiecības” apzīmē kādu ziņu, kas publicēta avīzē vai pārraidīta pa televīziju, tādējādi pieņemot, ka sabiedriskās attiecības ir viss, kas spēj piesaistīt masu saziņas līdzekļu uzmanību. Vēl citi uzskata sabiedriskās attiecības par centieniem noslēpt patiesību un piešķirt sliktām ziņām pozitīvu nokrāsu. Kāds autors pat apgalvo, ka “jēdziens sabiedriskās attiecības kļuvis par plaši pazīstamu simbolu, ar ko tiek apzīmēta atrunāšanās un cilvēku maldināšana”. Kas tad ir sabiedriskās attiecības?
Sabiedriskās attiecības ir vadīšanas funkcija – savstarpēju izdevīgu sakaru nodibināšana un uzturēšana starp kādu organizāciju un to sabiedrību, no kuras atkarīgas minētās iestādes veiksmes un neveiksmes. Sabiedriskās attiecības ir nepieciešamas jebkurā organizācijā – gan ar uzņēmējdarbību saistītā, gan nekomerciālā, gan valstiskā, gan nevalstiskā. Sabiedriskās attiecības pastāv neatkarīgi no mūsu vēlēšanās.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties