Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:906459
 
Vērtējums:
Publicēts: 27.09.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Lielākai daļai speciālistu, kas nodarbojās ar sabiedriskām attiecībām reklāmā, nesanāk saskarties ar lielo mērogu krīzēm. Viņu uzdevumos ietilpst „ziņu ģenerēšana” arī tādās darbības sfērās, kurās ziņas parādās reti. Viņu darbība ir saistīta ar publicitātes uzturēšanu, speciālo pasākumu izstrādes un runu sastādīšanas.
Viena no svarīgākām šāda profesionāla funkcijām, ir programmu, kuras ir saistītas ar sabiedrisko saišu uzturēšanu, izstrādi un izpildi. Priekš tam viņam ir jāanalizē attiecības starp organizāciju un viņas „sabiedrību”; jānovērtē auditorijas viedokļus un tās attieksmi pret firmu; jānosaka firmas politiku un darbību attiecībā pret sabiedrību; un visbeidzot, plānot un izpildīt tāda veida visdažādākos pasākumus.

Publicitāte (publicity) un darbs ar preses – aģentūrām.

Par „publicity” ir pieņemts saukt informācijas kompleksu par cilvēku, preci vai pakalpojumu, kuri parādās masu informācijas līdzekļos. Parasti publicity tiek uzskatīta par bezmaksas, tā kā masu informācijas līdzekļi neizstāda rēķinus par tā veidošanu un nopirkt masu līdzekļus publicity radīšanai ir neiespējami. Tā organizācija, kura vēlas iegūt publicitāti, var uz to patērēt daudz spēka, tomēr, nekad nesaņems rēķinu par veltītu tai laiku ēterā vai presē. Nenoliedzami, lai publicity būtu efektīva, tai jābūt ar jauninājuma faktoru. Par tādu var uzskatīt jaunas preces prezentāciju, ziņojumu par iegūtu uzvaru, apvienojumus, aiziešanu pensijā, vadītāju publiskās uzstāšanās.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1130839
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties