Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
0,99
Ietaupījums:
0,11 (11%)
Cena ar atlaidi*:
0,88
Pirkt
Identifikators:850321
Vērtējums:
Publicēts: 31.05.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

1. Kad tiek pasniegtas karstās uzkodas un kādā secībā?
2. Kādos individuālajos traukos pasniedz karstās uzkodas?
3. Kādos koplietošanas traukos pasniedz karstās uzkodas?
4. Kāda ir to pasniegšanas temperatūra un kāda ir trauku temperatūra?
5. Kādos individuālajos traukos pasniedz aukstās uzkodas?
6. Auksto uzkodu pasniegšanas secība un temperatūra?
7. Kādos koplietošanas traukos pasniedz aukstās uzkodas?
8. Kas jāievēro pasniedzot zupas?
9. Kas jāievēro pasniedzot karstos ēdienus?
10. Kāda ir pasniegšanas temperatūra pasniedzot zupas un karstos ēdienus?

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Pirmo un otro ēdienu pasniegšana”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/850321

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties