Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:988007
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 28.01.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Turpinot apskati, jāpārbauda augstsprieguma vadu pievienojumu svecēm, sadalītāja un aizdedzes spoli. Vadu uzgaļiem blīvi jāieguļas sadalītāja ligzdās. Ja ir silts vadu pievienojums, vadu uzgaļi neguļ blīvi ligzdās un rodas papildu dzirksteļsprauga. Šīs elektriskās dzirksteles ietekmē apdeg un oksidējas vadu savienojumu saskares virsmas. Jāievēro arī, ka papildus dzirksteļspraugas dēļ ķēdē palielinās augstspriegums, kas var caursist aizdedzes spoles un kondensatora izolāciju.
Ar roku pārbauda pārtraucēja- sadalītāja nostiprinājumu pie dzinēja bloka. Ja pārtraucēju- sadalītāju var pagriezt ligzdā, jāsecina, ka tā nostiprinājums nav pietiekams, un iespējams, ka ir izmainījies aizdedzes apsteidzes leņķis.
Dzinēju var viegli iedarbināt, ja starp sveces elektrodiem pārlec spēcīga dzirkstele un aizdedzes apsteidzes leņķa regulējums ir pareizs. Ja dzinēju iedarbina, griežot kloķvārpstu ar iedarbināšanas kloķi un aizdedze ir pārāk agra, kloķvārpsta pie pirmajiem darba maisījuma uzliesmojumiem var pagriezties pretējā virzienā un kloķis var ievainot roku. Ja aizdedze ir pārāk vēla, dzinēju ir grūti iedarbināt.
Pārbaudot aizdedzes sistēmas darbību, jānovēro arī iesildīta dzinēja darbība, automobilim nepārvietojoties. Visiem dzinēja cilindriem jādarbojas bez pārtraukuma. Ja ir pārtraukumi atsevišķu cilindru darbībā vai arī ja nestrādā kāds cilindrs, dzirdams nevienmērīgs izplūdes troksnis un dzinējs svārstās balstos.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1116666
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties