Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:754183
 
Vērtējums:
Publicēts: 07.06.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Starp pozitīvajiem aspektiem var izcelt iespēju, kas gandrīz katram cilvēkam ir izplatījusies, attīstoties internetam, iegūt savu popularitātes daļu. Jūs varat tīklā augšupielādēt savas autorības dziesmu, dzejoli, videoklipu, karikatūru, fotoattēlu un atrast savu cienītāju. Tāpat ikviens var izteikt savu viedokli un attieksmi pret jebko, bez īpašām zināšanām. Bet jautājums ir labs vai slikts šeit arī paliek atklāts.
Populārā kultūra nozīmē to, ka cilvēki to izmanto, lai izklaidētos un atpūstos. To dažreiz ļoti trūkst mūsdienu trakojošajā dzīves ritmā. Tomēr šai parādībai ir arī negatīvās puses. Un man šķiet, ka to ir daudz vairāk. Piemēram, populārā kultūra ir paredzēta tādām cilvēku pamatjūtām un instinktiem kā īpašuma īpašumtiesības un vēlme valdīt par katru cenu. Starp trūkumiem var minēt netiešu un dažreiz tiešu rasu vai klases naida kurināšanu (piemēram, ja jums nav viedtālruņa, jūs esat zaudētājs).
Man šķiet, ka tieši šīs negatīvās kultūras ietekmes dēļ mūsdienu masu apziņas stāvoklis ir ārkārtīgi nožēlojams. Garīgas krīzes apstākļos notiek lēna, bet droša gadsimtiem senu tradīciju iznīcināšana (lai vismaz legalizētu viendzimuma laulības, jāveic vismaz masveida kustība!), Vispārīgi atzītas uzvedības normas un sociālie pamati. Manuprāt, masu apziņa ir neviendabīga un nesakārtota struktūra, kas pakļauta ārējai ietekmei. Diemžēl mēs nespējam sevi pilnībā izolēt no masu kultūras negatīvās ietekmes.
Vienīgais, kas paliek šajā situācijā, ir iemācīties kritiski uztvert informāciju, nevis vadīties no principiāliem reklāmdevējiem un nepakļauties kārdinājumiem.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −1,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1386392
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties