Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:157539
 
Vērtējums:
Publicēts: 13.12.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Ja domājat, ka tas cikos ejat gulēt nekādi nav saistīts ar cilvēka raksturu , jūs maldāties. Amerikāņu sociologi noskaidrojuši, ko var pateikt par cilvēku pēc tā cikos viņš iet pie miera.
Tie kas katru dienu iet gulēt dažādos laikos labāk par citiem tiek galā ar saviem darba uzdevumiem Viņiem var droši uzticēt dažādus atbildīgus uzdevumus jo šie cilvēki reti pieviļ un pieļauj kļūdas Šādi cilvēki spējīgi izgulēties pat četru stundu laikā un būs tikpat labā formā it kā būtu gulējuši visas cilvēka organismam vajadzīgās astoņas stundas Viņu enerģiskumu un izlēmību var tikai apskaust.
Optimisti arī vienmēr iet gulēt dažādos laikos Viņi vienkārši nepievērš tam nekādu uzmanību Tie ir impulsīvi un azartiski cilvēki kuri neprot satraukties par sīkumiem.
Tie kas katru dienu iet gulēt vienā un tai pašā laikā ir ļoti disciplinēti un atbildīgi – uz šiem cilvēkiem var paļauties viņi nemētājas ar tukšiem solījumiem bet ja reiz kaut ko apsolījuši – pacentīsies turēt doto vārdu Apkārtējie no šiem cilvēkiem pieraduši pieprasīt visu iespējamo.
Cilvēki kuri ir emocionāli un viegli ievainojami ātri dodas pie miera – līdz desmitiem vakarā Šādi cilvēki augstāk par visu vērtē ģimeni ir mazliet naivi un mīļi kā bērni.
Tie kas aizmieg starp pulksten 22 un 23 ir labi organizēti savākti prot sevi kontrolēt Šādi cilvēki parasti labi orientējas finansu jautājumos.
Cilvēki kuri iet gulēt pēc vienpadsmitiem vakarā bet līdz pusnaktij ir ļoti emocionāli pašpārliecināti Viņi nav romantiķi un visus mazākos apvainojumus uztver ļoti personiski Šādi cilvēki ja kādu mīl tad sava partnera dēļ gatavi darīt jebko – pat novilkt sev pēdējo kreklu.
Ātrāk par vieniem neiet gulēt vientuļi cilvēki Viņi ir neatkarīgi savos lēmumos nelabprāt lūdz palīdzību visu dzīvē sasniedz patstāvīgi un ir apveltīti ar labām prāta spējām.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties