Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:302287
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 22.11.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2016. - 2020. g.
2021. - 2025. g.
Darba fragmentsAizvērt

Uzņēmums SIA Circle K Latvia ir Latvijā lielākais degvielas mazumtirgotājs, kas piedāvā augstākās kvalitātes degvielu un servisa pakalpojumus, un ir līderis ātro uzkodu, karsto dzērienu un ērtas iepirkšanās veikalu segmentā. Uzņēmuma galvenais mērķis ir apmierināt klientu prasības, sniedzot viņiem augstākās kvalitātes preces un pakalpojumus, atrodoties īstajā laikā un vietā. Līdz ar to, SIA “Circle K Latvia” savu darbības stratēģiju plāno saskaņā ar tirgus attīstības tendencēm un mainīgajām klientu vajadzībām, tiecoties uz augstāko produkcijas un servisa kvalitāti.
Galvenie klientu piesaistes motīvi ir uzņēmuma sniegto preču un pakalpojumu kvalitāte, apkalpošanas kultūra, sortiments, uzņēmuma prestižs. Lielākoties DUS apmeklētāji ir sociāli nodrošināti klienti, jo preču un pakalpojumu cenas ir atbilstoši kvalitātei, ko garantē uzņēmums. Labs veikala merčendaizings. Plašs ātro uzkodu klāsts-hot dogi, burgeri, wrapi, salāti, karstmaizes, sviestmaizes.
SIA „Circle K Latvia” pievērš lielu uzmanību reklāmai. Pateicoties reklāmai un mārketingam, cilvēki uzzina par jauniem uzņēmumiem, produktiem un pakalpojumiem.
Uzņēmumam ir spēcīga mārketinga daļa, kas plāno reklāmas, reklāmu kampaņas un visu, kas saistīts ar Circle K tēla popularizēšanu. Manuprāt, uzņēmums ir viens no komunikācijā aktīvākajiem zīmoliem Latvijā.(Reklāma - skanīgas reklāmas radio,uzmanību piesaistošas reklāmas Tv, baneri pie DUS stacijām. Dažādas akcijas - katrs 7.karstais dzēriens un ēdiens bez maksas, brīvdienās degvielas cenas samazinājums un īpašās atlaides, dažādi jauninājumi ēdienu piedāvājumos. Iespējas saņemt pasta sūtījumus degvielas uzpildes stacijās.)
Ieviešot tirdzniecībā, kādu jaunu preci vai pakalpojumu tiek uzsāktas vērienīgas kampaņas, reklāmas informācija tiek raidīta visdažādākajos veidos. Piedalās dažādu pasākumu sponsorēšanā, tādējādi Circle K vārds izskan radio. Stacijās tiek piedāvāta iespēja iegādāties biļetes uz dažādiem pasākumiem sadarbībā ar „Biļešu servisu”, ikreiz, kad izskan informācija par kādu koncertu vai sabiedrisku pasākumu, radio ēterā tiek norādīts, ka šīs biļetes ir iegādājamas uzņēmuma DUS stacijās. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties