Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:550012
 
Vērtējums:
Publicēts: 16.12.2019.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Masu komunikāciju sistēma – šajā sistēma informācijas avots nesatiekas ar informācijas saņēmēju, līdz ar ko šādai sistēmai cītīgi jāpārdomā par atgriezeniskās saites veidiem. Sistēma ir grūta. Kontaktu daudzums ir zems. Kā arī atgriezeniskās saites veidošanas termiņš ir ilgs un sarežģīts bet adaptēšanas atgriezeniskai saitei aizņem maz laika.
Interaktīvā komunikācijas sistēma – izmanto datoru tehnoloģijas lai komunicētu ar informācijas saņēmējiem. Interaktīvs paredz ka cilvēki tiek iesaistīti komunikācijas procesā kaut kādā veidā. Šādai komunikācijas sistēmai gan jābūt pietiekoši atraktīvai ai ieinteresētu cilvēkus. Sistēma ir ļoti grūta. Kontaktu daudzums ir ļoti augsts. atgriezeniskās saites veidošanas termiņš ir īss un adaptēšanas atgriezeniskai saitei aizņem samērā maz laika.
Kopsavelkot, komunikācija ir abpusējs process, kur sūtītājs nosuta informāciju saņēmējam, iepriekš to kodējot. Saņēmējam, savukārt vajag dekodēt saņemto informāciju. Efektīva komunikācija skaitīsies tad, ja saņēmējs dekodēja informāciju un saņēma vēstījumu, tādu, kādu to bija iecerējis sūtītājs, un kad saņēmējs to pareizi interpretēja. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties