Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
9,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:158359
 
Vērtējums:
Publicēts: 08.12.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 13 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

No dažādām Latvijas malām pienāk satraucošas ziņas par impērisko spēku aktivizēšanos. Maskavā deputātu grupa "Sojuz" atklāti plāno diktatoriska režīma atjaunošanu ar vai bez M.Gorbačova.

Mums nav vajadzīga baiļu un histēriju atmosfēra, taču jau šobrīd ikvienam skaidri jāapsver sava rīcība varbūtējā x stundā, kad tautu brīvības centienu apspiešanai tiks ieviesta PSRS prezidenta vai citāda ārkārtēja pārvalde. Mūsu tālākās organizētās darbības iespējas būs atkarīgas no prezidenta pārvaldes pakāpes, kas iespējama:
- relatīvi maigā formā, kad pārtrauks "tikai" Latvijas Republikas valsts institūtu darbību visos līmeņos un noslēgs mūsu pieeju masu informācijas līdzekļiem, neaizliedzot sabiedriski politisko organizāciju darbību;
- brutālā formā, kad Latvijas Republikas valsts varas institūtu darbības pārtraukšanu apvienos ar politisko organizāciju darbības aizliegšanu, izņemot vissavienības organizācijas - PSKP, DOSAAF u. tml.

Pirmajā gadījumā mūsu rīcības tālāko plānu noteiks konkrēta situācija un mums būs iespēja to darīt zināmu saviem piekritējiem caur mūsu organizācijas struktūrām. Taču jau tagad mums jābūt pietiekamai izpratnei par savu turpmāko rīcību varbūtēji sliktākajā gadījumā - ieviešot brutālo prezidenta pārvaldi.

Galvenie uzdevumi līdz x stundai:
1. Būt gataviem Latvijas iedzīvotāju manifestācijai Rīgā.
2. Sasaukt visu līmeņu padomju ārkārtas sesijas, kurās izteikt atbalstu Latvijas Republika Augstākajai padomei, apņemšanos pildīt Latvijas Republikas likumus un attieksmi pret savienības līgumu.…

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −9,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1187866
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties