Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:652265
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 29.04.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Malaizijā ir brīvās tirdzniecības zonas, kur daudzām valstīm ir uzņēmumi, piemēram, datorčipu ražotnes. Šādos uzņēmumos strādā vairāk nekā 100.000 sieviešu un viņas pelna 4 dolārus par savām pūlēm. Malaizijas ticībā ir Hatu gari, bez galvām, cietsirdīgi nezvēri vai arī atgādina vecus vecīšus. Šādi gari parādījās kompānijā sievietēm un dažas no viņām tos ieraudzīja mikroskopā un sāka nevaldāmi kliegt. Rūpnīcu nācās slēgt un gaidīt, kamēr gari aizies prom.
Vai šādi Hatu gari tiek tiešām pastāv? Daudzi amerikāņi teiktu, ka nē, vismaz viņi tam neticētu. AR globalizāciju no Malaizijas Hatu gari ir pārcēlušies uz Ameriku. Kad jautāts kādai malaiziešu studentei ko viņa domā par Hatu gariem, tad viņa atbildējusi, ka tos uztver kā nopietnus un reālus. Katrā valstī visā pasaulē ir ticības, gan dieviem, gan ideoloģijām un tās visas ir kultūras sastāvdaļas.
Kas ir kultūra?
Kultūra ir mācība par ticējumiem, vērtībām, normām un materiālajiem labumiem kas tiek dalīti starp grupas locekļiem. Kultūru nav grūti iemācīties, jo praktiski tas ir viss ko mēs mācamies no dzimšanas līdz vecumam. Kultūra ir viss, kas mums ir apkārt, viss, kas padara mūsu dzīvi nozīmīgu. Ģērbšanās stili, mūzika ko mēs klausāmies, kā arī kultūra nav tikai uzvedība un idejas, tas ir kas vairāk. Ar kultūru mēs saprotam dzīves nozīmi, savu lomu sabiedrībā, tas ir viss, kas saistīts ar fizisko pasauli.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties