Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:878620
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 01.11.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

4. Elektiskās konfesijas- eklektiskā pieeja aizņemas pagāniskus rituālus no vairākām dažādām kultūrām, filozofijām un laika periodiem. Konfesijas ir plašas un pieļauj dažādas prakses un uzskatus, un bez konkrētiem noteikumiem praktizētāji var izpētīt dažādas reliģijas, filozofijas, prakses un kultūras, paliekot etiķetes robežās. Daži arī veido paši savu pārliecību, filozofiju un noteikumus. Arī šī etiķete var būt mulsinoša, un daži neapstiprina robežu izjaukšanu starp kultūrām, izraisot apsūdzības par kultūras piesavināšanos.
Pie šīm konfesijām pieskaita-
4.1. Harismāti- kristietības forma, kas uzsver Svētā Gara darbu, garīgās dāvanas un mūsdienu brīnumus kā ticīga cilvēka ikdienas sastāvdaļu. Praktizētājus bieži sauc par harizmātiskiem kristiešiem vai atjaunotājiem. Tā nav stingri noteikta konkrētās praksēs. Harismātiem ir raksturīgs pasaules uzskats, kur ticīgo dzīvē sagaidāms, ka būs brīnumi un zīmes, kā arī citi pārdabiski notikumi. Tas ietver garīgu dāvanu klātbūtni, piemēram, pareģojumus un dziedināšanu.
4.2. Kristadelfieši- ir Trīsvienību neatzīstoša kristiešu konfesija. Kristadelfieši regulāri tiekas, lai pieminētu Kristus nāvi maizes laušanas ceremonijā. Viņi satiekas mājās vai nelielās tikšanās vietās. Viņu dievkalpojums ir vienkāršs un viņi mēģina atdarināt pirmā gadsimta kristiešu rituālu. Viņiem nav centrālā pārvaldes orgāna un katra draudze ir autonoma. Viņi uzskata, ka Bībele ir Dieva iedvests vārds, Nāve ir bezsamaņa- tic nosacītai nemirstībai, elle ir vienkārši kaps u. tml.
4.3. Mormoņi- Mormoņu reliģija tika oficiāli dibināta 1830. gadā, kad tika izdota Mormona grāmata. …

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −10,91 €
Materiālu komplekts Nr. 1388416
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties