Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
  • Korinnas Smitas un Lizas Strikas grāmata "Mācīšanās traucējumi: no A līdz Z"

     Novērtēts!

    Konspekts4 Pedagoģija

2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:130714
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.07.2004.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Grāmata “Mācīšanās traucējumi: no A līdz Z”, kuras autores ir Korinna Smita un Liza Strika, domāta vecākiem, skolotājiem un visiem, kas strādā ar bērniem. Tajā ir apskatīti mācīšanās traucējumi bērniem sākot no pirmskolas vecuma līdz pat pieauguša cilvēka vecumam. Kā autores pašas saka: “Mūsu nolūks ir sniegt jums gan informāciju, gan iedrošinājumu, kas nepieciešams, lai jūs kļūtu par lietpratīgu aizstāvi savam bērnam”.
Grāmatā ir izpētīti mācīšanās traucējumu cēloņi, to veidi un viss tas kopumā ir pārrunāts un izanalizēts – kā tas ietekmē izglītību, sociālo un emocionālo izaugsmi. Soli pa solim lasītājs tiek iepazīstināts ar mācīšanās traucējumu izvērtēšanas procesu un tiek parādīts, kā darbojoties kopā ar speciālistiem var izveidot individualizētu izglītības programmu. Tiek runāts arī par to, kā sākt risināt kādas iesīkstējušas problēmas, kuras var traucēt un sarūgtināt mājas dzīvi. Uzsvars grāmatā tomēr vairāk ir likts uz vecāku lomu, jo neviens taču nepazīst bērnu labāk kā paši vecāki. Arī vienai no autorēm bērns ir ar mācīšanās traucējumiem, tāpēc viņa uzsver tieši vecāku nozīmi, lai bērns varētu justies drošs un varošs, līdz ar to kaut vai daļēji, vai arī pavisam atbrīvoties no traucējumu ietekmes.
Ņujorkas Mācīšanās traucējumu asociācijas prezidente Linna Altamura par šo grāmatu saka: “Viena no pašām labākajām grāmatām par mācīšanās traucējumiem, kādu es jebkad esmu redzējusi... šī pilnīgā un viegli lasāmā rokas grāmata sniedz vecākiem visu nepieciešamo informāciju, lai viņi efektīvi varētu rīkoties sava bērna labā.”…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −7,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1116827
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties