Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:282169
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.08.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Laigan “Dieviete Tevī 2015” piedāvā plašu un interesantu programmu, šai nometnei nav konkrēta novirziena, kas varētu piesaistīt konkrētu interesējošo mērķauditoriju. Šajā nometnē tiek piedāvāts nedaudz no dažādām jomām, aktivitātēm, taču netiek izcelta kāda konkrēta, tādēļ šī nometne, manuprāt, ir vairāk atpūtas nometne, gluži kā atvaļinājums, nevis nometne, kurā klients var gūt konkrētu padziļinātu pieeju kādā sfērā (piemēram joga utml). Uzskatu, ka “Dieviete tevī 2015” varētu būt pārāka kā konkurentu piedāvājumi, tā iemesla dēļ, ka nometne Manuprāt, cena ir diezgan augsta, salīdzinot ar dažām citām līdzīgām nometnēm un organizatoriem būtu ēdināšana jāiekļauj maksā, jo no praktiskā viedokļa, uz 5 dienām paņemt pārtiku līdzi, ir diezgan neērti. Manuprāt, lai “Dieviete Tevī 2015” varētu pilnvērtīgi konkurēt ar citām līdzīgām nometnēm, organizatoriem būtu jāizvēlas kādu konkrētu sfēru, piemēram, veselīgu ēdienu gatavošanas meistarklases, “smūtiju” gatavošanas meistarklases utml, kas ļautu uzrunāt konkrētāku mērķauditoriju, kā arī virzīt programmu par un ap tematiku, nevis programmā ievietot daudz un dažādas aktivitātes, kuras piedāvā teju jebkuras citas nometnes, taču konkurentu priekšrocība ir arī konkrētas tematikas padziļināta apskate. Uzdodot sev jautājumu – vai es izvēlētos tieši šo nometni, vai tomēr kādu citu, diemžēl, jāsaka, ka izvēlētos kādu citu, jo mani interesē ne tikai atpūsties, bet izvēlēties nometni, kas man spēs sniegt jaunas padziļinātas zināšanas vai iemaņas, sfērās, kas mani interesē.

Secinājumi
1. Latvijas tirgū ir ļoti liels un plašs piedāvājums pieaugušo nometnēm
2. Populārākās nometnes ir jogas un sporta nometnes
3. Cenu amplitūda maksai par nometnēm ir ļoti liela, sākot ar 75EUR par 3 dienām par Salsas nometnēm, beidzot ar 290EUR par “Figūras Draugu” nometni uz 5 dienām
4. Uzmanība jāpievērš ēdināšanai un komfortam – gultasveļa, dvieļi
5. Lai par nometnēm rastos reāla interese, ir skaidri jānorāda maksa

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties