Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:482888
 
Vērtējums:
Publicēts: 06.10.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Pārnēsājama ierakstīšana
Cilvēki ir pietiekami cietuši no līdzcilvēkiem, kuri uzspiež savu mūzikas gaumi klausoties pārnēsājamu magnetafonu. Lai izvairītos no apkārtējo cilvēku traucēšanas, tika izgudrota walkman tehnoloģija.
Oberlins Smits izteica teoriju par to, ka informācija var tik nodota ar magnetizēta dzelzs palīdzību, tas bija sākums audiokasetēm. Līdz II pasaules kara beigām tika izgudrots magnetofons, kas atskaņoja audiokasetes. Walkman ir pirmā stereo iekārta, kas iznāca 1981.gadā. Visām šīm audio iekārtām ir liela nozīme masu komunikācijā. Tā nepilda tikai izklaides funkciju, bet ar to palīdzību pat līdz mūsdienām var pārraidīt informāciju plašai auditorijai, piemēram, caur radio, kuram ASV jau 1923.gadā bija 2 miljonu plaša auditorija.13
Fotoaparāts14
Jau no sākuma, fotogrāfija ir sniegusi cilvēkiem izklaidi, informāciju un estētisku baudījumu. Kā žurnālistikas instruments fotogrāfija sniedz to, ko ar vārdiem nevar aprakstīt. Kā medicīnas instruments – palīdzējis uzlabot mūsu veselību. Kā zinātnes – palīdzējis pārveidot nezināmo par zināmo. Fotoaparāts noteikti būs viens no pirmajiem komunikācijas instrumentiem, ko cilvēks iegādāsies, jo tas sniedz plašu klāstu ar iespējām kā apmierināt mentālas un fiziskas cilvēku vajadzības.
Filmas
Ir iespējams atrast cilvēku, kurš nekad nav lasījis grāmatu, avīzi, žurnālu. Taču vēl grūtāk ir atrast kādu, kurš nav redzējis filmu. Katrs ir piedzīvojis brīdi, kad labāk paliek mājās skatīties filmu, nekā atstāj māju, lai nodoties kādām citām aktivitātēm.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties