Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:790332
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.04.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

2. Nacionālā teātra izrāde “Savādais atgadījums ar suni naktī”. Galvenais varonis bija 15 gadus, trīs mēnešus un divas dienas vecais Kristofers Džons Frānsiss Būns. Viņam patika matemātika un fizika. Viņš sapņoja reiz doties kosmosā un viņš sirgst ar Aspergera sindromu – autisma spektra traucējumiem, kas rada grūtības pilnvērtīgi komunicēt ar cilvēkiem un darboties radoši. Es šajā izrādē saskatīju vairākas tuvības ar filozofiju, kā, piemēram, cilvēkam kļūdoties viņš nonāk pie pareizās atbildes un dažreiz ir vērts spert to soli atpakaļ un iespējams atgriezties vecajā vietā , lai vēlāk tiktu uz priekšu .
3.“Dzīvās gleznas”, kuras apskatījām ar klasi muzejā . Tur bija iespējams vērot unikālo dzīvo gleznu izstādi “Simbolisms”, kurā jaunās krāsās, skaņās un kustībā bija iespēja redzēt vairāk nekā 40 spilgtākās 20. gs. sākuma gleznas..Izstādes caurviju tēmas Mīts-Cilvēks-Daba sasaista mūsdienas ar pasaulē atzītām Latvijas kultūras vērtībām. Šī izstāde manī raisīja dažādus filozofiskos jautājumus, kā, piemēram, “kas ir skaistais un neglītais”, “kas ir vērtības” un “kas ir labais un ļaunais”. Tas viss kā to pasniedza ar skaņu un iedēva šīm gleznām iespēju runāt caur dzeju šķita pavisam neparasti un interesanti.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1385283
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties