Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:756510
 
Vērtējums:
Publicēts: 22.02.2021.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 9 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Pielietošana oficiālā medicīnā
• Tradicionālā medicīnā K vitamīns tiek uzskatīts par efektīvu šādos gadījumos: lai novērstu asiņošanu jaundzimušajiem ar zemu K vitamīna līmeni; šim nolūkam vitamīns tiek ievadīts perorāli vai injekcijas veidā.
• Ārstēšana un asiņošanas novēršana cilvēkiem ar zemu olbaltumvielu līmeni, ko sauc par protrombīnu; K vitamīns tiek lietots orāli vai intravenozi.
• Kad cilvēkam ir ģenētiska slimība, ko sauc par K vitamīna atkarīgu asinsreces faktoru nepietiekamību; lietojot vitamīnu iekšķīgi vai intravenozi, palīdz novērst asiņošanu.
• lai mainītu pārāk daudz varfarīna lietošanas ietekmi; efektivitāte tiek sasniegta , kad vitamīns tiek vienlaikus lietots ar zāļu, stabilizējot asins recēšanu
• Farmakoloģijā K vitamīns ir kapsulu, pilienu un injekciju formā. Tas var būt pieejams gan atsevišķi, gan kā daļa no multivitamīniem - it īpaši ar D vitamīnu.

Secinājums
K vitamīns ir ļoti svarīgs mūsu organismā, un to nepietiekamība ir liela problēma priekš cilvēkiem. K vitamīna lietošana ir zema līmeni, kas neatbilst normai. Pārsvara cilvēkam K līmenis ir viduvējs, to daudzums nav maksimāls, vai tuvs nullei. K vitamīns ir ļoti svarīgs un to nepietiekamība var netikai slikti iedarboties uz cilvēka organismu, bet arī izraisīt smagas slimības attīstību.

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties