Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:461366
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 11.07.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Visgrūtākais ir pats sākums, kad vēl īsti nav to juridisko zināšanu, bet apmēram uz semestra vidu kļūst jau vieglāk. Reizēm ir grūti kad vienā dienā sakrīt, piemēram, 3 ieskaites, bet tas nav bieži…arī studiju darbus rakstīt nav sevišķi viegli, bet diemžēl tie jau ir visas augstskolās.
Praksi var meklēt pats, bet arī skola piedāvā dažas prakses vietas. Es visas prakses meklēju pati un atradu diezgan ātri un kafija bosam nekur man nebija jāpienes (par laimi)
Tas , vai ir liels studentu atbirums, ir stipri atkarīgs cik apņēmīgi cilvēki gadās, bet galvenie iemesli neinteresē tiesības vai nesekmība un parādi.
Likumi no galvas nav jāzina, jāzina tikai kur ko atrast un pamat lietas
Juristam visu laiku kaut kas jāraksta un jāstrādā ar visādiem papīriem. Reizēm ir it kā tik vienkāršas situācijas, bet likumā nekas nav regulēts tad var pieradīt cik labas iemaņas ir un rast kādu situācijas risinājumu.
Jurista rakstura īpašības: jābūt „racējam”. Respektīvi, ir jābūt interesei un vēlmei lietas apskatīt un uztvert nevis tikai virspusēji, bet arī jāspēj iedziļināties, meklēt, analizēt. Jāpiemīt – atbildības sajūtai, precizitātei, savaldībai, jāprot glabāt noslēpumi. Jāapslāpē – pārlieka emocionalitāte – neviens neuztvers nopietni tādu juristu, kurš audzinās, kliegs vai sāks raudāt.
Otra lieta ir spēja aizstāvēt savu viedokli, un māka atbildēt pat tad, kad liekas, ka neko nevari pateikt. Bet patiesībā nav tāda formuliņas.Ir diametrāli atšķirīgi cilvēki, kuri ir juristi.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties