Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:848462
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 13.03.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

5. Secinājumi
Informācija par JTNO struktūru bija grūti atrodama, taču beigās tika atrasts dokuments Japāņu valodā, kuru tulkojot izdevās noskaidrot vismaz pamat informāciju par šīs organizācijas struktūru. Tiesa jaunākā informācija par tādiem faktiem kā JNTO budžetu ir saistāma ar šī gadsimta pašu sākumu, ko var uzskatīt jau par krietni novecojušu.
JTNO ir daudz un dažādu sadarbības partneru visās tūrisma nozarē svarīgajās jomās, kas, mūsuprāt, parāda to, ka Japānas Nacionālā tūrisma organizācija ļoti labi un produktīvi darbojās tūrisma jomas attīstīšanā un veiksmīgā reklāmas izplatīšanā.
Interesants likās fakts, ka saskaņā ar avotiem ārvalstu tūristu skaits pēdējo 15 gadu laikā ir samazinājies vairāk kā uz pusi. Tiesa tā kā informācija par tūristu skaitu līdz 2001. gadam un 2009. gadā ir ņemta no dažādiem avotiem, visticamāk izskaidrojums tam ir atšķirīgais tūristu uzskaitījums.
Informācija par pašu organizāciju japāņu valodā bija pieejama krietni vien lielākos apjomos. Angļu valodā informācija pārsvarā ir par pašu tūrisma nozari un tūrisma objektiem, mazāk par organizāciju, tās darbību un struktūru.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties